Utcabútor

Utcabútor

Utcabútor

Környezetünk meghatározó elemei az utcabútorok. A Zenit Kft. webáruházában széles választékban, a felhasználáshoz igazodó, minden igényt kielégítő termékek között megtalálhatóak a különböző típusú kerékpárállványok, fedett kerékpártárolók, fedett tárolók, fedett dohányzópavilonok, valamint hulladékgyűjtők és hamutartók. Cégünk kizárólag kiváló minőségű, nagyszerű dizájnnal rendelkező termékeket forgalmaz.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a választásnál vagy nem talált Önnek megfelelő megoldást, keresse munkatársunkat elérhetőségeinken vagy az alábbi ajánlatkérő felületen:


Ajánlatkérés >>

 

KERÉKPÁRTÁROLÓ TELEPÍTÉS A MAGYAR KERÉKPÁROSKLUB PARTNEREKÉNT

 A Magyar Kerékpárosklub partnereként a Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft több sikeres projektet megvalósított, amelyben kerékpártámaszokat és fedett kerékpártárolókat telepítettünk országszerte. Nem csupán kerékpáros barát hozzáállást, hanem több és elégedettebb ügyfelet is jelenthet egy étterem, üzlet, hivatal, sportlétesítmény vagy egy irodaház számára, ha rendelkezik kerékpártárolókkal.  Többen választják ezt a környezetbarát és sportos közlekedési módot, ha biztonságban tudhatják a kerékpárjaikat, kényelmesen, közel és bringa barát módon tudnak velük parkolni. A telepítéshez mindenképpen érdemes szakértő segítségét igénybe venni, hiszen a különböző támaszok eltérő funkciókra tervezettek és más mennyiségi igényt tudnak kiszolgálni. Előfordulhat, hogy közterületre telepítik a támaszokat és tárolókat: ilyenkor különösen is fontos, hogy alapos felmérés, tervezés előzze meg a vásárlást és a kivitelezést, illetve a terület tulajdonosától a szükséges engedélyeket is beszerezzék. A két legfontosabb tulajdonsága a tárolóknak a támasztás és a rögzíthetőség. Figyelembe kell venni azonban, hogy rövidebb vagy hosszabb időre kell-e megoldani a parkolást, mert pl. utóbbi esetben fontos lehet az időjárás elleni védelem is.

KERÉKPÁRTÁROLÁS

A kerékpártámaszok különböző formákban kaphatók. Azért nagyon praktikus ez a sokféle forma, mert ezek a támaszok gyakorlatilag bármilyen nagyságú és típusú kerékpár rögzítésére alkalmasak úgy, hogy egyrészt biztos tartást adnak, másrészt a lopás ellen is jól védenek. A Zenit Kft. kétféle rögzítéssel szállítja kerékpártámaszait: lebetonozható vagy dübelezhető talapzattal. Miután kültéri használatra készülnek ezek a támaszok, rozsdamentesek és időállóak a tűzihorganyzásos felületkezelésnek köszönhetően.

Amennyiben a tárolás egy irodában, nyilvános parkolóházban, pincetárolóban vagy garázsban történik, helyoptimalizált megoldás lehet a fali tároló. Ezeknek egyik fajtája, amikor a bicikli a földön állva támaszkodik meg első kerekével a falra szerelt acélcső tárolóhoz. Ez nagyon helytakarékos és biztonságos elhelyezést biztosít, optimális esetben 650mm-ként több tároló egy sorba is helyezhető. Ezeknek a fali kerékpártárolóknak 2 fajtája rendelhető kengyelállástól függően: jobb/bal 45 fokos, illetve egyenes 90 fokos kivitel.

Ha nem megoldható a biciklik földön egymás melletti parkolása, a függesztve tárolás lehet a megoldás. Ehhez a Zenit Kft. könnyen a falra szerelhető függesztve tárolókat kínál három verzióban: egyenes, baloldali illetve jobboldali kengyelálláshoz. Így akár szűk pincékben vagy akár lakásokban is lehetővé válik a kerékpár függesztett elhelyezésére. A fali tároló kampó műanyag bevonata biztosítja az abroncs sérülésvédelmét. A kampó ajánlott elhelyezési magassága: 2000 mm és kampónként 1 darab kerékpár akasztható rá. A fali tárolók acélcső konstrukciója rozsdamentes a tűzihorganyzásnak köszönhetően.

A ZENIT Kft. által forgalmazott kerékpártámaszok rendelkeznek a Magyar Kerékpárosklub szakmai minősítésével. Igény esetén a forgalmazott kerékpártámaszainkat, kerékpártárolóinkat felületkezeljük graffiti elleni védelemmel. A kerékpártámaszokon és kerékpártárolókon kívül a ZENIT Kft. forgalmaz fedett kerékpártárolókat és kerékpárgarázsókat is.

A kerékpártárolók, fedett kerékpártárolók, illetve fedett tárolók telepítésére vonatkozóan, illetve egyedi igény esetén kérje ajánlatunkat az info@zenitkft.hu email-címen.

HULLADÉKGYŰJTÉS

Tagadhatatlanul napjaink egyik kiemelten fontos kérdése a hulladékkezelés. Egy-egy cég, de akár egy háztartás is ma már igyekszik a szelektív gyűjtést rögtön az egyének szintjén megvalósítani. Ezzel csökkentheti kommunális szemétszállítási költségeit és egyúttal a gyűjtésben résztvevők szemléletét is a környezettudatosság irányába tudja befolyásolni. Nem csupán a szelektivitás, hanem az esetlegesen veszélyes vagy gyúlékony anyagok hulladékkezelése is megoldandó probléma, akár egy vállalkozás irodájáról, akár egy kültéri iparterületről, akár egy közparkról van szó. A legmegfelelőbb szemetes vagy hulladéktároló kiválasztásakor az is fontos szempont lehet, hogy milyen igénybevételnek kell megfelelnie, mennyire kell számítani annak megrongálására, elmozdítására és esetleg előfordulhat-e, hogy égő anyagot dobnak bele. A megrendelés előtt azt is át kell gondolni, hogy milyen tárolókapacitású hulladékgyűjtőre van szükségünk és milyen módon történik majd annak rendszeres ürítése, takarítása.

A Zenit Kft. széles választékkal rendelkezik hulladékgyűjtőkből. A különböző kivitelű anyagok: műanyag, fém, acéllemez, a különböző méretek, fedélmegoldások és változatos színek lehetővé teszik, hogy mindenki az igényeinek legmegfelelőbb hulladékgyűjtőt, hamutartót, falra vagy oszlopra szerelhető szemetest választhassa ki.