Hordószállítók

Hordószállítók

Szűrő(k)

3 kerekű hordószállító kocsi

Hordószállító kocsi 3 kerekű teherb.:250 kg 1225x580x800 mm

75 990 Ft + ÁFA
Br. 96 507 Ft

Db
Részletek

Hidraulikus hordóemelő targonca 300 kg teherbírással

Hordóemelő targonca hidraulikus Silv-WA30A típus teherb.:300 kg 952x956x1560mm emelési...

246 515 Ft + ÁFA
Br. 313 074 Ft

Db
Részletek


Hordószállítók

Az anyagmozgatási feladatok a mozgatni kívánt árufajta tulajdonságai miatt bizonyos esetekben abszolút specifikusak, ám ilyenkor is meg kell találnunk a legmegfelelőbb eszközt. Fontos ez a biztonságos és hatékony munkavégzés miatt is. Ilyen szabványos, de nem könnyen kezelhető forma a hordó, amit eszköz nélkül meglehetősen nehéz mozgatni vagy több munkaerőt köt le a szállítása mintsem hatékony volna. A Zenit Kft. három különböző hordószállító kocsival is segíti ezt a feladatot.
 
Már a legegyszerűbb, amolyan alapdarabnak mondható két kerekű hordószállító kocsi is alkalmas a legkülönfélébb hordók mozgatására. Nagy teherbírású (250kg) és masszív acélcső vázzal rendelkezik. Kis méretének és 40kg-os önsúlyának köszönhetően igen népszerű, mert a nem nagy alapterülettel rendelkező raktárakban, műhelyekben, kereskedelmi egységekben is praktikusan használható.  A 2 kerekű hordószállító tömörgumi kerekekkel szerelt, amik görgős csapágyazásúak. A hordószállító kocsik között van 3 kerekű típus is, aminek 2db levegős és 1db tömörgumis kereke van. Utóbbinak abban van szerepe, hogy lehetővé teszi a kocsi kitámasztását, ezzel könnyítve meg a kezelhetőséget. Teherbírása is egy kicsit nagyobb a 2 kerekű típusnál: 300kg. Ergonomikus fogantyú kialakítással és masszív, hajlított acélvázzal rendelkezik. Mindkét hordószállító porszórással kék színűre (RAL5010) festett.
 
Az iparban sokszor szempont, hogy a hordókat nagyobb magasságba: rámpákra, platókra emeljék. Ilyenkor a hidraulikus hordóemelő targonca a megoldás, amely 300kg teherbírással rendelkezik és az emelési magassága 870-1650mm. Ez a szerkezet képes megemelni a raklapos és a raklap nélküli hordókat is, akár műanyag, akár acél vagy szövethordókról legyen szó. A hidraulikus hordóemelő targonca rugós megfogó szerkezetének köszönhetően bármilyen peremes hordó megfogására és biztonságos mozgatására alkalmas. Önsúlya csupán 72kg, kezelése nem igényel speciális tudást vagy nagy erőfeszítést. Ez a hordóemelő 4 kerékkel rendelkezik: 2db mellső és 2db hátsó önbeálló kerék segíti a mozgatását és a könnyű kezelhetőséget. Természetesen a három különböző hordószállító kocsi eltérő kivitele három különböző árkategóriát is jelent, ezért fontos, hogy előre átgondoljuk, pontosan milyen feladat ellátására keresünk anyagmozgató eszközt.


Ajánlatkérés >>