Kapcsolható csavarmentes polcrendszerek

Kapcsolható csavarmentes polcrendszerek

Kapcsolható csavarmentes polcrendszerek

A kapcsolható polcrendszerek raktártechnikai, irodai, otthoni, irattári, raktári alkalmazása inkább a jelen, mint a jövő Magyarországon is. A kapcsolható lemezpolcos állványrendszereknek nagy előnye a csavarkötéses polcos állványokkal szemben, a gyors szerelhetőség, alakíthatóság, rugalmasság. A csavarkötéses polcrendszerek átszerelése sok munkával, idővel és így többlet költségekkel jár a kapcsolható polcrendszerekkel szemben.
 
A ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. minőségi, német, MULTIplus kapcsolható polcrendszert kínál ügyfelei számára elérhető áron.
 
A Gebrüder SCHULTE GmbH & Co. egy több mint 100 éve alapított patinás német családi vállalatból nőtte ki magát Németország egyik meghatározó raktári állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalkozásává. A jelenleg is németországi gyártási és fejlesztési központtal (Sundern) működő cég termékei Európa-szerte ismertek.
 
A Gebrüder SCHULTE GmbH & Co. egy univerzális állványgyártó és megoldást szállító cég, minőségi termékeivel több mint egy évtizede aktívan jelen van a magyarországi logisztikai eszközök piacán is. A gyártó valamennyi terméke rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal. A cég a teljes működési folyamatát minőségbiztosítási rendszerrel felügyeli és ellenőrzi.
 
A cég egyik legismertebb és legsikeresebb termékcsoportja a MULTIplus elnevezésű kapcsolható típusú lemezpolcos állványrendszer család, amellyel a cég a 2000-es évek elején jelent meg a piacon.
 
MI AZ INNOVÁCIÓ A MULTIplus KAPCSOLHATÓ POLCOS RENDSZEREKBEN?
 
A lemezpolcos állványrendszerek korábbi generációját a csavarkötéses lemezpolcos rendszerek jelentették. Ezeknél a polcrendszereknél a polc elemek csavarok segítségével kapcsolódtak fix módon az állványrendszer függőleges tartószerkezeteihez – az állvány oszlopokhoz, más néven profilokhoz –, így biztosítva az állványegységek, állványmezők stabilitását. Ez a megoldás mindaddig költséghatékony lehet, amíg a tárolási igények megváltozása miatt a korábban telepített rendszert módosítani és/vagy áttelepíteni nem kell, vagy addig amíg a rendszer kis tárolási kapacitású.
 
 
 
 
 

A KAPCSOLHATÓ POLCRENDSZER GYORS TELEPÍTÉS ÉS ÁTKONFIGURÁLÁS LEHETŐSÉGE

A MULTIplus csavar nélküli rendszerek esetében a polc elemek úgynevezett polckapcsok segítségével kapcsolódnak a lemezpolcos állványrendszer kereteihez (a keret két darab oszlopból és az azokat összekötő merevítőkből áll). Ennek a megoldásnak az előnye a csavaros rendszerekkel szemben a gyorsabb, hatékonyabb telepíthetőség, illetve módosíthatóság, azáltal hogy egy adott polc elem kiszerelése és visszarögzítése csupán pár másodpercet vesz igénybe és az átszereléshez bizonyos esetekben még szakembert sem kell igénybe venni.

EGYSÉGNYI ALAPTERÜLETEN NAGYOBB TÁROLÓ KAPACITÁS

A csavaros polcos tároló állványrendszernél (például a hagyományosként számon tartott Salgónál) jellemzően a 4 méteres állványmagasság jelenti a maximumot. A MULTIplus kapcsolható lemezpolcos tároló rendszernél jelenleg akár 13 méter magas rendszereket is ki lehet alakítani. Egységnyi alapterületre vetítve ez háromszoros tárolókapacitást is jelenthet a MULTIplus polcrendszer javára.

NAGYOBB POLC ÉS MEZŐ TERHELHETŐSÉG

A hagyományos csavarkötéses polcrendszerek esetében a maximális terhelhetőség jellemzően 200-250 kg / polc (a polc teljes felületén egyenletesen megoszló terhelés esetén) míg a mezőterhelhetőség maximuma az ilyen típusú tároló rendszereknél jellemzően 2-3 tonna / állványmező. Ezzel szemben a MULTIplus kapcsolható polcos állványrendszer esetében a maximális polc terhelhetőség 330 kg / polc is lehet, sőt, alátámasztással akár 410 kg / polc is elérhető (a polc teljes felületén egyenletesen megoszló terhelés esetén).

RAKTÁRAKTÓL AZ IRODÁKIG

A MULTIplus kapcsolható lemezpolcos állványrendszer fő alkalmazási területe a raktárak, üzemek, logisztikai bázisok, de a magas minőségben Németországban gyártott polcos állványegységek a rendelhető kiegészítő termékekkel akár az igényes irodai környezetben is megállják a helyüket. A MULTIplus rendszer akár polcosztókkal, zárt borítású úgynevezett teli keretekkel, hátfalakkal, zárható ajtókkal is felszerelhető.

A MULTIplus kapcsolható fém polcos rendszer polc egységei 300, 400, 500, 600, 700, 800 mm-es polcmélységgel 750, 1000, illetve 1300 mm polcszélességgel érhetőek el. Felületkezelés tekintetében a standard horganyzott kivitel mellett több színben műanyag porszórt festéssel is rendelhető a németországi gyártású polcos állványrendszer és annak kiegészítői. A MULTIplus kapcsolható rendszer fontosabb alkatrészei és részegységei az utóbbi évtizedben szinte változatlan formában kerültek legyártásra, ezért a régebben vásárolt rendszerhez tökéletesen kapcsolódnak az új alkatrészek is. Pótalkatrészek megrendelése előtt kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

STANDARD KAPCSOLHATÓ LEMEZPOLCOS TÁROLÓ ÁLLVÁNYRENDSZEREK

Azokon az alkalmazási területeken (pl.: alkatrészgyártók, elektronikai részegység gyártók, kereskedő cégek, K+F, laboratóriumok, autóipari beszállítók) ahol gyakran változik a tárolt áruk, alapanyagok, félkész termékek, eszközök fizikai paraméterei javasolt olyan polcos tároló rendszer bevezetése, amely rugalmasan tudja követni a logisztika új igényeit. A MULTIplus kapcsolható lemezpolcos tároló rendszer gyorsan átépíthető, átkonfigurálható speciális szerszámok nélkül is. Az esetek többségében az átalakítás nem igényli az állványrendszer teljes leürítését.

 

 

 


Ajánlatkérés >>