Hírek

Hírek

2021-ben a „Zenit történet” a 30. életévébe lépett: folyamatos interakcióban élünk a bennünket körülvevő történésekkel.

Tovább

Mottó: ”A reálisan elvégezhető feladatra vállalkozni nem „egyszerűség”, vagy kicsinyhitűség, hanem az egyedül korrekt, tényleges partneri magatartás”

Tovább

A ZENIT® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. törekszik ügyfelei minél jobb kiszolgálására, így már a pályázati fázisban segítséget nyújt a kalkulációban, előzetes tervezésben valamint térítésmentes ajánlatkészítést biztosít partnerei számára.

Tovább

2020-ra a logisztika hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Így van ez a ZENIT Kft-vel is!

Cégünk szolgáltatásai kibővültek, a megnövekvő igények okán az automatizációs üzletágunk megerősödött.

 

A továbbiakban a megszokott Zenites precizitással az Önök alábbi igényeit is kiszolgáljuk:

-        logisztikai tanácsadással segítünk, ha töretlen a fejlődés

-        logisztikai folyamatanalízissel, szükséges és elégséges automatizáció-mérleg készítéssel, ha a fejlődés elindult

-        automatizációs rendszertervezéssel, ha megszületett az igény

-        IPAR 4.0 elméleteinek követésével, hogy javuljon a precizitás

-        teljes körű független rendszerintegrációval, hogy biztosan azt kapja, ami a legmegfelelőbb

-        szállítópályákkal, egyedi anyagmozgatókkal, csomagolórendszerekkel, mert a minőség és stabilitás a cégünk egyik jelszava

További információért, illetve árajánlatkéréssel forduljon szakembereinkhez az alábbi elérhetőségen:

Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290

E-mail: info@zenitkft.hu

Tovább

Napjainkban szerencsére egyre többen látják be, hogy a munkaerő, valamint a másik fontos érték, az áru védelme érdekében muszáj meggyőződni a raktári tároló állványrendszerek tökéletes biztonságáról. A folyamatos felülvizsgálatra ráadásul az MSZ EN 15635 szabvány is erős irányelveket ad a raktárak üzemeltetőinek: eszerint a feladatot legfeljebb 12 havonta el kell végeztetni.
A Zenit Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt komplex szolgáltatást, amelyben a munkavédelmi felülvizsgálaton túl a jegyzőkönyvben a tételesen összegyűjtött hibák kijavítására vonatkozó javaslat is benne van.
Cégünk ráadásul - 2020. március 31-ig történő megrendelés esetén - DÍJMENTESEN elvégzi a vonatkozó szabványoknak és jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő felülvizsgálatot. Önöknek kizárólag a kiszállási költséget kell kifizetni, amely Budapest területén 5000 Ft + ÁFA, míg vidéken a Dunakeszi és a helyszín közti távolság kétszeresét számoljuk fel 130 Ft + ÁFA/km díjjal. 
A Zenitnek arra az esetre is van optimális, költséghatékony megoldása, ha a jegyzőkönyvbe került, sérült, de nem törött állványláb hibák kijavítása elengedhetetlen. A Magyarországon egyedül nálunk elérhető ROS javítási technológia segítségével - lerakodás nélkül is - az eredetinek megfelelő állapotba hozhatók az állvány oszlopok.
Ha szeretne Ön is nyugodt lenni munkatársai és áruja biztonsága felől, a felülvizsgálattal vagy a javítással kapcsolatban érdeklődjön a szakembereinknél az alábbi elérhetőségeken: 
telefon: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

e-mail: info@zenitkft.hu

Tovább

A Zenit Kft. ugyanis idén csatlakozott a „Bringázz a munkába!” kampányhoz, amelynek összesített adatai egészen impozánsan festenek. A mintegy 9 ezer nyeregbe pattanó résztvevő szempontjából jó, hogy az együttesen letekert 422 ezer kilométer során nagyjából 7,6 millió kalóriát égettek el, közben pedig csaknem 61 millió forintnyi útiköltséget spóroltak meg. Azonban, ami igazán fontos, hogy számítások szerint ezzel több mint 67 ezer kilogramm szén-dioxidtól kímélték meg a légkört!
 

info@zenitkft.hu

Tovább