Retrofit – automata raktári eszközök felújítása

Retrofit – automata raktári eszközök felújítása

Ön is bizonyára érezte már, amikor a napi növekvő elvárások kiszolgálására egyes gépei, berendezései már csak nehezen vagy csak részben képesek. A szépségében, tudásában, működésében megkopott, elavult raktári gépek, berendezések esetén a rendszerek felújítása és modernizációja egy lehetséges opció.

A Zenit Kft. vállalja, régi építésű automata raktárrendszerek modernizációját. Az automata raktárak felújítását alapos felmérés és konzultáció előzi meg. Az eszközökkel kapcsolatos teljes előzménycsomag vizsgálatával segítünk döntést hozni az automata raktár retrofit és az új rendszer létrehozása között. A vizsgálat kitér a lehetséges új modern rendszerek kialakítására, azok költségeire, teljes projekt szinten történő vonzataival és ezeket összevetve a meglévő rendszerben rejlő lehetőségekkel és potenciállal. Az automatizált rendszereket felújítjuk gépészeti oldalon, villamos rendszer tekintetében modern vezérlést hozunk létre hozzá. A vezérlés lehetséges berendezésszinten és rendszerszinten is egyaránt. Egyes modernizációs folyamatok során figyelembe vesszük a megrendelőnk közép és hosszú távú terveit, logisztikai folyamattérképet állítunk fel, melyben a modernizált eszközök szerepét meghatározva, annak környezetét létrehozzuk, ezzel támogatva a jövő folyamatelvű rendszerét.

A raktári automatizálás modernizációját, automatizációját az alábbi fő logisztikai eszközök esetén vállaljuk:

Retrofit – automata raktári eszközök felújítása

Meglévő gyártósorok átalakítása, modernizációja, ciklusidő javítása, folyamatjavítása, szintén egy költséghatékony megoldás. A modernizáció kiterjed a biztonságtechnika szabványosítására, teljeskörű kialakítására, a berendezések szükségszerű felújítására, vagy kiváltására, a folyamat logikák átalakítására, a PLC programok fejlesztésére, teljes folyamatok újra programozására.

A szoftveres fejlesztések lehetségesek, PC alapon és PLC szinten. Minden fejlesztésünk során a meglévő azonos szintű és felettes szoftverekkel a megfelelő interfészek kialakítását követően maximális biztonsággal és stabilitással kommunikálunk.

A szoftverfejlesztéseink a modernizáció során az alábbiak:

Az automatizált raktárrendszerek mellett, amennyiben az Ön egyéb berendezése LENZE hajtóművekkel, LENZE hajtásvezérlésekkel rendelkezik, készséggel vállaljuk ezen rendszerek felújítását, modernizációját is. Keressen minket és megoldást kínálunk a berendezései, rendszerei jövőbeni stabil, korszerű működésére, azok karbantartására, eseti javítására, felújítására.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST