Biztonságtechnika (Safety)

Biztonságtechnika (Safety)

Amennyiben Önöknél is működnek gépek, berendezések, veszélyes munkahelyek, robotcellák, gyártósorok, célszerű a maximális balesetvédelem fenntartásának érdekében biztonságtechnikai felülvizsgálatot végezni, végeztetni.

Jellemzően a multinacionális vállalatoknál saját alkalmazásban lévő, EHS vagy más néven health and safety munkavédelmi szakemberek biztosítják a mindenkori munkavédelmi szabályoknak való megfelelést és az ehhez kapcsolódó biztonságtechnikai felülvizsgálatok határidőben történő elvégzését vagy elvégeztetését.

Igény esetén a szükséges biztonságtechnikai felülvizsgálatot az odavonatkozó szabványok ismeretében és egyéb munkaergonómiai ismeretek mellett a Zenit Kft. szakemberei elvégzik Önnél.

Biztonságtechnika (Safety)

A robotbiztonsági előírások sok szempontból előnyösek a globális robotikai ipar számára, ezért a hatékony szabványok kidolgozása rendkívül fontos dolog. A szabványok ismerete segít a robot üzemeltetőjének a balesetmentes üzemeltetésben, ezért időszakonként célszerű a meglévő folyamatok felülvizsgálata.

Minden országban különböző robotbiztonsági előírások vannak érvényben. A nemzetközi szabványügyi szervezetek azonban folyamatosan azon dolgoznak, hogy egyesítsék ezeket a különálló robot-szabványokat egy egésszé.

A robotbiztonsági előírások még mindig fejlődnek, és tovább fognak fejlődni, ahogy az ipari robotok globális piaca növekszik és elkerülhetetlenül változik. Fontos szerepet játszanak az ipari robotok nemzetközi bevezetésében.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST