Cégismertető

Cégismertető

Vállalkozásunk magyar tulajdonban lévő, tradícionális családi vállalkozás. Jogelőd cégünket 1991 évben alapítottuk, történelmünk több, mint 30 évvel ezelőtt kezdődött.

A Zenit név az elmúlt évtizedekben a logisztikában fogalom lett: egyenlő az innovatív, rugalmas, megoldásorientált, minden körülmények között helytálló, megbízható partnerrel, akár egyedi megoldásokat is szállító rendszerintegrátorként.

Folyamatos fejlődésünk eredményeképpen 2018. évben Dunakeszi ipari parkjában egy modern, a raktározási és egyedi gyártási igényeket is kielégíteni képes ipari ingatlan komplexumba (raktárcsarnok, irodaház és bemutatóterem) költöztünk.

Piaci erőnk a „Megoldás” és a „Termék” szavak közötti lényegi különbségben rejlik: mi a Zenitben abban hiszünk, hogy jól és célzottan a feladatra rendszert választani nem minden esetben egy adott gyártó felkínált termékportfóliójából lehet, hanem a sokféle célmegoldásból összeválogatva és integrálva valamint szaktudásunkat hozzáadva, így biztosítva Önnek a legmegfelelőbbet – ez a személyre szabott „Megoldás” az Ön számára!

Ebben a szellemben Ügyfeleink igényeivel, működésével, fejlődésével összhangban megoldásainkat, installációinkat igény esetén teljes életciklusukon át kísérjük, a tervezéstől a megvalósításon át az átépítésekig, felülvizsgálatokig, javításokig.