Használt állványrendszerek

Használt állványrendszerek

Használt állványrendszerek

A ZENIT Kft. termékpalettájában megtalálhatók a használt polcos, raklapos, karos és szálanyagtároló ipari állványok. A használt polc és állványrendszerek iránti kereslet folyamatos, mivel az új állványok és polcok áraihoz mérten olcsóbbak. Ebből következően forgalomképesek, így a használt állványok megvásárlása gyors ügyféloldali döntést kíván. A használt állványok további előnye az új ipari állványokhoz képest, a polcokhoz vagy raklapos állványokhoz történő hozzáférés, a szállítási határidő. A használt állványok majdnem minden esetben raktári tételek azaz azonnal, raktárról történik az értékesítésük, kiszállításuk. A használt állványok aktuális piaci árát befolyásoló szempontok az állvány típusa, az állvány állapota, az állványrendszer műszaki paraméterei, forgalomképessége.

A Zenit Kft. raklapos állványok, állványrendszerek vonatkozásában jellemzően az alábbi felsorolásban szereplő gyártók termékeit forgalmazza a másodlagos, használt ipari állványok magyarországi piacán: Bito, Dexion, Stow, SSI Schaefer, Nedcon, Jungheinrich MPB, Esmena, Polypal, SLP, Hunpal, Galler, Elvedi, HILO, Mecalux, Meta, DS-Reck, Ross, Armes, HLF, Metalsistem.

Használt állványrendszerek

A használt kézi polcos állványok közül a legnépszerűbb a csavarkötéses Dexion-Salgó polc, melyet a hétköznapi felhasználók salgó polcként szoktak említeni. Természetesen használt, kapcsolható polcokat is forgalmazunk. Ezeket a hétköznapi felhasználók csavarmentes salgó polcként nevezik, pedig a Salgó-Dexion polcok csavarkötésesek, nincs kapcsolható, csavarmentes változatuk.

Cégünk külön szolgáltatás keretében, térítés ellenében vállalja használt polc és állványrendszerekre vonatkozó értékbecslés elkészítését.

A Zenit Kft. használt polc és állványrendszereket rugalmas feltételekkel felvásárol vagy új állványok, polcok illetve raktártechnikai eszközök vásárlása esetén a vételi árba beszámít. Amennyiben értékesíteni kívánt használt polcos, karos, galériás vagy raklapos állványokkal rendelkeznek, kérjük forduljanak hozzánk, hogy vételi ajánlatunkat megtehessük.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST