Gördülő keretek

Gördülő keretek

Szűrő(k)

Görgős bútormozgató alátét 600 kg teherbírással

Bútormozgató alátét görgős kocsi Silv-AR150 típus teherb.: 600 kg 4 egység egy...

71 952 Ft + ÁFA
Br. 91 379 Ft

Db
Részletek

Gördülő keret 250 kg teherbírással

Gördülő keret SZK-5 típus 700x750 mm teherbírás 250 kg

44 562 Ft + ÁFA
Br. 56 594 Ft

Db
Részletek


Gördülő keretek

Az anyagmozgatás nagyon sokszínű feladatok megoldását jelenti. Fontos, hogy megtaláljuk az aktuális feladathoz a legmegfelelőbb eszközt, ami hatékonyan látja el az adott tárgy mozgatását és hosszan szolgálja a vállalkozást, de nincs túlméretezve és nem tud sokkal többet annál, ami szükséges. Így elkerülhető, hogy a kelleténél többet költsünk egy adott eszköz beszerzésére. Azt is be kell látnunk, hogy minél speciálisabb a feladat vagy az anyagmozgatás körülményei, annál valószínűbb, hogy egyedi tulajdonságokkal rendelkező eszközt kell hozzá vásárolnunk és nem lesz alkalmas pl. egy típusú gördülő keret az összes kapcsolódó munkafolyamat ellátására. A Zenit Kft. kínálatában különböző görgős kocsikat, alátéteket és gördülő kereteket találunk.
 
Ha könnyebb, szögletes tárgyak egyenletes felületen mozdítása a cél, pl. egy költöztetéskor, akkor a 600kg teherbírású görgős bútormozgató alátét lesz a legmegfelelőbb. Ebből az alátétből 4db kapható egy egységcsomagban.
 
Lehetséges, hogy egy műanyag görgős kocsi szolgálja legjobban a vállalkozásunkat, mert 150kg-os vagy 250kg-os teherbírása elegendő az anyagmozgatási feladat megoldására és még azt is kiválaszthatjuk, hogy vonórudas kivitelre van-e szükségünk vagy sem. Ezeknek a műanyag görgős kocsiknak nagy előnye a kis önsúly és az erős, ABS műanyagból készült szerkezet, így megvásárlásukkal egy hosszú élettartamú, strapabíró eszközhöz juthatunk.
 
Amennyiben a rakomány súlya 250kg alatt marad, de nagyobb kiterjedésű (700x750mm), akkor a Zenit Kft. kínálatában megtalálható SZK-5 típusú gördülő keret lesz a legmegfelelőbb anyagmozgatási eszköz. Erős, acélcső vázzal és fa rakodófelülettel rendelkezik. Kicsi az önsúlya, ezáltal könnyen mozgatható. A váz színe RAL 5010 kék és szinterezett felületvédelemmel ellátott. Mivel rakodófelülete egy falemez, ezzel a gördülő kerettel több, kisebb egységcsomagot is mozgathatunk egyszerre.
 
Ha rendszeresen standard EUR raklap méretű egységek mozgatását kell megoldani úgy, hogy a teher nem haladja meg a 150kg-ot, akkor egy laposacélból készült gurulós alváz jelenti a legoptimálisabb választást. A váza magasfényű-cinkezett-kromátozott felületű, így jól bírja a mechanikai igénybevételt. Mindössze 14kg önsúlya lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. 4db 75mm-es forgó kerekével biztosított, hogy szűk helyeken is gond nélkül fordítható.
 
A fent leírt gördülő keretek mind nagyon elterjedtek s népszerűek az iparban és a kereskedelemben, mert kialakításukkor a nagy igénybevétel elviselése és a praktikus használhatóság volt a cél.