Vonórudas kézikocsik

Vonórudas kézikocsik

A raktártechnikai folyamatok hatékony szervezéséért fontos, hogy minden feladatra megtaláljuk a legmegfelelőbb eszközt.  Ahány cég, ahány raktár, ahány anyagmozgatási probléma, annyi féle megoldás lehetséges. Figyelembe kell vennünk, hogy kézi vagy gépi erővel tudjuk-e megoldani az áruk mozgatását, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a szállításhoz, illetve a szállítóeszköz fordulásához, milyen felületen kell használni az eszközt, milyen vegyi anyagokkal érintkezhet stb. Ezután meg kell határozni, hogy a szállítandó áru milyen nehéz, mekkora térfogatú, milyen alakja van, hogy pontosan az adott árufajtának megfelelő szállító eszközt vásároljuk. Ugyanis árban nagy különbségek lehetnek ugyanazon eszköz különböző kivitelű, teherbírású stb. variációi között. Mivel egy raktártechnikai eszköztől elvárjuk a hosszan tartó hibamentes működést, fontos, hogy olyan cégtől vásároljuk azt meg, amely ipari, kereskedelmi felhasználásra tervezett cikkeket értékesít.
 
A Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. a raktártechnika szinte minden területére kínál professzionális megoldásokat az állvány rendszerektől, a kerekeken, görgőkön át a csomagolásig. A szállítóeszközök és kocsik termékcsoportban találhatunk szállítókocsikat, hordószállítókat, kézi targoncákat, kerekes talpakat, gördülő kereteket, bevásárló kocsikat, rolly kocsikat, vonórudas kézikocsikat, vontatható, nyomkövető szállítókocsit és rugós aljú kocsit is.
 
A vonórudas szállítókocsik nagyon népszerűek, hiszen nagy terheket lehet velük könnyen mozgatni. A Zenit Logisztikai Webáruházban kétféle teherbírású változat rendelhető: 500kg-os és 2000kg-os. A kocsi elején található vonórúd lehetővé teszi, hogy egyszerűen és balesetmentesen lehessen átmozgatni az árut a munkavégzés helyére. A kocsira szerelt 4db fix kerékből az első kettő a vonórúddal együtt forog (forgózsámoly) így nagy terhekkel is könnyen kezelhető. A vonórudas kézikocsi rakodófelülete falemezzel borított, a kocsi váza pedig hegesztett acélcső, ami festékporos felületi kezeléssel van ellátva. Az acélvázas szerkezet biztosítja a nagy teherbírást és a mechanikai megterhelésekkel szembeni ellenállást. A vonórudas szállítókocsi alacsony rakodómagassága és az egyszerű, de nagy igénybevételre tervezett kialakítása miatt igen népszerű anyagmozgatási eszköz a mai raktártechnikában. A Zenit Kft. szakértő munkatársai állnak rendelkezésére minden érdeklődőnek online vagy telefonon, amennyiben segítséget szeretnének kérni a különböző szállítóeszközök és kocsik megrendelése során felmerülő kérdésekben. 


Ajánlatkérés >>