Bevásárló kocsi és rolly kocsi

Bevásárló kocsi és rolly kocsi

Szűrő(k)

Rolly kocsi 500 kg teherbírással

Rolly kocsi teherb.: 500 kg 1540×720×815 mm

79 900 Ft + ÁFA
Br. 101 473 Ft

Db
Részletek


Bevásárló kocsi és rolly kocsi

A szállítóeszközök és kocsik logisztikai kategóriájába tartoznak a bevásárló kocsik és a rolly kocsik, amikből a Zenit Logisztikai Webáruházban is találunk több típust. A bevásárló kocsi tipikusan az az eszközök, amivel szinte mindenki találkozhat a hétköznapok során. Nagyon sokféle kivitelben, méretben és kiegészítőkkel léteznek, hogy a különböző kereskedelmi egységek mind megtalálhassák a nekik legmegfelelőbb bevásárló kocsikat.
 
A Zenit Kft. webshopjában kétféle méretben rendelhető bevásárló kocsi: 75 literes és 101 literes űrtartalommal. Mindkettőn található a ma már elengedhetetlen gyerekülés. Mivel ezeket az eszközöket hosszú távra szerzik be a kereskedő cégek, alapvető elvárás velük szemben, hogy ellenálljanak az igénybevételnek. Ennek egyik kulcsfontosságú eleme, hogy miből készül az alváz és milyen a kosár kialakítása, valamint a különböző terepen (bolt és parkoló) történő használatot mennyiben bírják a kerekek elviselni, mennyire könnyű a kocsit irányítani terhelt állapotban is.
 
A Zenit Kft. által kínált 75 literes bevásárló kocsi stabil alvázzal rendelkezik és van egy kiegészítő alsó pakoló rostélya acélhuzalból. A 101 literes kocsi masszív alváza lapos ovális csőből lett kialakítva, ezen a típuson nem található alsó rostély. Mindkét bevásárló kocsi kosár része formatartó sűrű fonattal készül. A váz felülete magas fényű horganyzott, kromátozott, beégetett műanyaglakkal védett.  A kocsik könnyed mozgathatóságát a 4db gumi futófelületű forgó kerék és a viszonylag kis önsúlya biztosítja. A fogócső a kényelmes tapintás érdekében műanyag bevonatú.
 

A rolly kocsik alapvetően tárolási és szállítási feladatokat tudnak ellátni raktárakban, műhelyekben, szállodákban. A Zenit Logisztikai Webáruház kínál 400kg, 450kg és 500kg teherbírású rolly kocsit is, amik kivitelükben is különböznek egymástól. Például az alváz kialakítása vagy fém vagy műanyag. Vannak olyan felhasználási helyek, ahol az a fontos, hogy a rolly kocsi oldala levehető legyen, de valahol az alváz összecsukhatósága az elsődleges, mert a kocsi tárolására nincs nagyon hely. Ezen szempontokat mind érdemes mérlegelni, mielőtt rolly kocsi beszerzést tervezünk.  A Zenit Kft. kínálatában szereplő 3 fajta rolly kocsi mindegyikére igaz, hogy 2db fix és 2db forgó poliamid kerékkel szereltek a könnyű irányíthatóság miatt.


Ajánlatkérés >>