Ragasztás

Ragasztás

Szűrő(k)

Átlátszó ragasztószalag

Ragasztószalag transzparens 66x50 mm

326 Ft + ÁFA
Br. 414 Ft

Db
Részletek

Barna ragasztószalag

Ragasztószalag barna 66x50 mm

326 Ft + ÁFA
Br. 414 Ft

Tekercs
Részletek

Ragasztószalag tartó gép

Ragasztószalag tartó gép

3 290 Ft + ÁFA
Br. 4 178 Ft

Db
Részletek


Ragasztás

A csomagolás célja sokféle lehet attól függően, hogy a logisztikai lánc mely pontján jelentkezik. A fogyasztói szinten a marketing üzenetek és a kötelező szövegek, jelölések megjelenítése a legfontosabb. Figyelemfelkeltés és eladás a cél. A gyűjtőcsomagolás a raktározás és a komissiózás feladatainak ellátásában segít és természetesen védi az árut a szállítmányozás során. Egyszerű és szabvány formákra, raklapozható tételekre és megfelelő információkkal, jelölésekkel ellátott csomagolásra van ezen a szinten szükség. A leggyakoribb a kereskedelemben a kartondobozos megoldás, amit ragasztással lehet jól zárhatóvá tenni. A ragasztószalag és a kezelését megkönnyítő szalagtartó gép egyszerű és gyors munkavégzést tesz lehetővé ott is, ahol a leragasztás kézi erővel történik. Fontos szempont az is, hogy a gyűjtőcsomagolás bontása ne okozzon nagy nehézséget, ne kelljen hozzá speciális szerszám vagy tudás. E tekintetben is praktikus és megfelelő megoldást jelent a ragasztószalagos zárás.
 
A Zenit Kft. webshop kínálatában kétféle ragasztószalag kapható: átlátszó és barna. Ezek olyan praktikus csomagolási kiegészítő eszközök, amelyekre minden háztartásban vagy irodában, közintézményben stb. is szükség van. A tekercs 50mm széles és 66 méter szalag van rajta, alkalmazható kézi és gépi felhasználásra is. Egy csomagban 6db tekercs van. Az átlátszó tekercs olyan polipropilénből készül, amely garantálja, hogy anyaga nem fog elsárgulni a használat során. A barna ragasztószalagot szinte mindenki ismeri, közkedvelt és praktikus megoldás csomagolások, kartondobozok lezárására. Használható ragasztószalag adagoló gépeknél is és ez a típus az átlagosnál vastagabb ragasztórétegének köszönhetően magasabb hőmérsékleti tartományban is megfelelően alkalmazható.
 
Ahol nagyobb mennyiségű csomagolás zárását kell ragasztószalaggal megoldani, ott a ragasztószalag tartó gép jelentősen megkönnyíti a szalag adagolását, elvágását. A Zenit Kft. kínálatában megtalálható készülék max.50mm széles barna és átlátszó szalagokhoz alkalmazható. Könnyű és praktikus szerkezet, ami több fontos ponton teszi kellemesebbé és pontosabbá a munkavégzést:
 
  • az átlátszó plexi előtét segíti a kezdést és a szalag adagolását
  • a fogazott, fém vágóélnek köszönhetően pontos, gyors vágást eredményez
  • az ergonomikusan kialakított fogórész és a kis súly kényelmes használatot jelent
  • a szerkezet csökkenti a letekercselés zaját így hosszabb távon sem zavaró vele a munka