Ne dobja ki, javíttassa velünk!
Minden raktárban előfordul, hogy az állványrendszer megsérül, elgörbül, valamelyik része deformálódik. A jelenség különösen gyakori, ha az állványok között targoncával közlekednek, illetve a le-felrakodás az állványokra targoncákkal történik, valamint ha az állványrendszer kifejezetten magas.
A sérült vagy deformált állványok később mind a tulajdonos, mind a felhasználó számára komoly aggodalomra adhatnak okot. Egy sérült állvány a rajta lévő súly, vagy terhelésváltás hatására a sérüléshez képest akár jóval később is összeroskadhat, miközben az elsőre jelentéktelennek tűnő sérüléseket a dolgozók gyakran nem is jelentik. Egyértelmű tehát, hogy egy sérült állvány nemcsak jelentős anyagi kockázatot jelent – szinte hívhatjuk időzített „bombának”, de könnyen súlyos, akár halálos baleset okozója lehet.
A sérült állványok esetében eddig a leggyakoribb eljárás a sérült rész, vagy a teljes állvány cseréje volt, ami nemcsak drága, de időigényes is, hiszen az állvány le- és felrakodása, szerelése, cseréje is sokáig tarthat.
 
A holland ROS kifejlesztett egy olyan javítási technológiát, amely maximális raklapterhelés mellett, tehát lerakodás nélkül képes – a biztonsági szabványoknak megfelelően – a teljes és maradandó korrekcióra!
Ez az eljárás Magyarországon egyedül a Zenit Kft.-nél érhető el. A szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően az állványok gond nélkül visszaállíthatók eredeti formájukra, annyira, hogy a technikával egy-egy állvány akár 3 alkalommal is javítható, biztonságos működésükért, az eredetivel megegyező teherbírásukért pedig garanciát is vállalunk.
 
Az ROS technológia előnyei:
  • Akár több, mint 50% költségmegtakarítás,
  • Jelentős idő- és energiamegtakarítás, hiszen a raklapok ki vagy áttárolása nélkül végezzük a javítást,
  • Javítási technológiánkkal egy állványláb háromszor is javítható,
  • Technológiánk független tanúsítók általi minősítés ellenőrzési tanúsítványokkal rendelkezik,
  • Garanciális szolgáltatást nyújtunk.
Néhány ügyfelünk, akik már igénybe vették ROS állványjavítási technológiánkat és elégedettek voltak:
        LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.
       HOPI Hungária Kft
       Kühne + Nagel Szállítmányozás

        Email: info@zenitkft.hu

e