Hírek

Közös értékrend

Az elmúlt évek járványhelyzete igencsak átrendezte a szabadságról alkotott véleményünket, mégis vannak olyan értékek, amik nem tudnak változni – akár a gazdasági, akár a civil életünkben. Ilyen a bizalom és a hűség is. A több, mint 25 éves múlttal és Magyarországon egyedülálló logisztikai referenciával rendelkező GHIBLI cégcsoport és a Zenit Kft. fúziója is ennek példája.

A raktári tároló állványrendszerek munkavédelmi felülvizsgálatától kezdve, az állványok javításán át (akár a Magyarországon kizárólagos R.O.S. technológia alkalmazásával), az új raktári állványrendszerek telepítéséig, immáron a GHIBLI több, mint 55 000 nm raktárterületén és minden telephelyén a Zenit Kft. nyerte el ezt a bizalmi feladatot.  Nem véletlenül, hiszen ahol a profizmus és a lehetetlennek tűnő kihívások közös szenvedélyként vannak jelen, ott valami igazán példás és hosszú távú kapcsolat alakulhat ki.

A fenntarthatóság mindenki számára ismerősen cseng 2022-ben, de a valódi trend már kevésbé figyelhető meg a felelős gazdasági szereplők között. A környezettudatosság különösen fontos egy világot átívelő logisztikai hálózat üzemeltetésénél, ami nem csak a vízi- és légi szállításnál jelenik meg, hanem a raktárberendezések karbantartásánál is. A koncepcionális raktártervezés és az R.O.S. technológia alkalmazása a javítandó állványrendszereken, a minőségi beszállítók és a szigorú tanúsítványok mind garancia a sikerre és a növekedésre, ami közös a GHIBLI és a Zenit zászlaján.
A Teremtéstörténet óta tudjuk, hogy nem jó egyedül, egy hűséges társ mellett a határ a csillagos ég – ennek ékes példája Ghibli Kft. és a Zenit Kft. szoros és hűséges kézfogása.

További információért, illetve árajánlatkéréssel kapcsolatban keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségen:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290
E-mail: info@zenitkft.hu