Hírek

A tisztaság a munkahelynél kezdődik

Miért kellene a tárolásnak egyet jelentenie a kosszal és a piszokkal? Ez a kérdés fokozottan érvényes azokon a helyeken, ahol a tisztaság elsődleges fontosságú – épp ezért lehet a biztonságos, a szabályozást tisztán követő, immár általunk is forgalmazott polcrendszerek egyike a megoldás az Ön számára is.
 
A higiéniai polcrendszerek bevonatai megfelelnek a Lebensmittel-und Futtermittelgesetzbuches (LFGB) előírásainak és az Európai Parlament (EG) Nr.1935/2004 (3) számú rendeletének: röviden ez azt jelenti, hogy a legmagasabb minősítési eljárások során találták őket elsőrangúnak. 
 
Élelmiszertárolópolcrendszereink speciálisan a magas higiéniai követelményeknek megfelelni köteles nagykonyhák, gasztronómiai és közétkeztetési helyiségek számára lett kifejlesztve.A szimpla, rozsdamentes polcrendszerek ezeken a helyeken ugyanis nem jelenthetnek megoldást - higiéniai polcrendszereink antibakteriális bevonattal rendelkeznek, mely hatékony fegyver a Taphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa és E-Coli baktériumok ellen. Polcszintenként 150 kg-al terhelhetők, és tetszés szerint variálhatóak, szerelésük gyors és egyszerű, valamint variálhatóságban sincs párjuk (a polcszintek csavarmentesen 25mm-enként állíthatók).
 
Ezen felül száraz és folyékony élelmiszerek tárolására egyaránt ajánlhatók, hőmérsékleti tartományuk a -20C és a +40C közé esik, bevonatuk pedig kicsapódás- és buborékmentes - amennyiben az élelmiszerek nem tartalmaznak semmilyen savat, akár csomagolásmentesen (szárazan, nedvesen) is a polcokra kerülhetnek.
 
Kérdése van? További információért, illetve árajánlat-kéréssel forduljon kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségen:
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269
 

Email: info@zenitkft.hu