Újabb jelentős beruházás sikeréhez járultunk hozzá

Újabb jelentős beruházás sikeréhez járultunk hozzá

„A 21. század technológiai követelményeinek maradéktalanul megfelelő logisztikai központ.” Mindig büszkeséggel tölt el bennünket, ha ehhez hasonló mondatokat hallunk egy olyan raktár kapcsán, amelynek kialakításából a Zenit Kft. is jócskán kivette a részét. Márpedig a fenti idézet egy olyan televíziós tudósításból származik, amely legutóbbi megbízónk közelmúltbeli beruházását mutatja be.

A Tisza Coop Zrt. nemrégiben szolnoki infrastruktúrája bővítése mellett döntött, ennek keretében pedig újonnan épülő frissárú-raktárának soros raklapos állványokkal történő berendezésére adott megrendelést cégünknek. Az új logisztikai központ azóta, köszönhetően az általunk szállított és szakszerűen telepített, csúcsminőségű berendezéseknek, már 12 megyében mintegy 500 boltot szolgál ki. 

A munkálatokról a Szolnok TV is beszámolt, megemlítve, hogy a 2,3 milliárd forintból kialakított 5500 négyzetméteres raktárbázis nemcsak az élelmiszerlánc frissáru-ellátása szempontjából kulcsfontosságú, hanem egyszersmind nagyjából 80 új munkahelyet teremt Szolnokon. Nagy örömünkre szolgál, hogy munkánkkal hozzájárulhattunk megbízónk sikeréhez, valamint a térség gazdaságának erősödéséhez.

Ami az elvégzett feladatok részleteit illeti, a telepített állványok magassága 4000, illetve 5000 mm, 1800 és 2700 mm-es gerendákkal, a kézi kiszolgálású szinteken lemezfedéssel. A mirelit-, a húsáru-, illetve a tejtermék raktárba is kerültek szimpla, valamint iker soros állványok, 9, 10, valamint 11 mezős kivitelben. A komplett kapacitás így 2788 db rakathelyet (EUR) ölel fel, méghozzá úgy, hogy mindegyik tároló pozíciónál biztosított a közvetlen elérés.

A szerelés – nem hűtött környezetben – mindössze 10 napot vett igénybe. Az állványrendszert oszlop-, illetve keretvédelemmel láttuk el: összesen 216 db oszlopvédő és 36 db keretvédő került telepítésre. A biztonság pedig nemcsak ilyen téren kapott nagy hangsúlyt, hiszen megbízónk 1+3 évre az állványrendszer munkavédelmi felülvizsgálatára is szerződést kötött társaságunkkal, ami jól mutatja, számukra is mennyire fontos a tárolt termékek, és persze főként a dolgozóik épsége.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot velünk:

Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu