Cégismertető

Több mint 25 éve nyújtunk komplex logisztikai megoldásokat vásárlóink részére a raktártechnológiai eszközök megtervezésétől az eszközök, a rendszer leszállításán át a telepítésig. Tesszük mindezt úgy, hogy mind magán mind céges ügyfeleink megbízható partnerre találjanak bennünk mert hisszük, hogy hosszú távon a tisztességes piaci magatartás az egyetlen út. Tudjuk azt is, hogy
a folyamatos megújulás a siker záloga, ezért az innováció a mindennapjaink része. Mindezek szellemében cégünk már 2003 óta rendelkezik ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel (MSZ EN ISO 9001:2001), 2005-ben pedig a piacon az elsők között vezettük be a logisztikai eszközök webáruházon keresztüli értékesítését.


Szomor László
ügyvezető igazgató

Vállalkozásunk kínálati programja alkalmas arra, hogy Ügyfeleink részére országos szinten komplex megoldásokat kínáljunk a standard vagy egyedi kivitelű raktári, gyártást kiszolgáló és irodai, irattári állványrendszerektől a műhely és üzemi felszereléseken, utcabútorokon át az anyagmozgató eszközökig és csomagolástechnikai berendezésekig. Cégünk méretéből adódóan széles választékot kínálunk ügyfeleink számára, azzal a kiemelten fontos tulajdonságunkkal, hogy rugalmasan tudjuk kezelni az egyedi ügyfél igényeket, és viszonylag gyorsak vagyunk a rendelések lebonyolításában.

A ZENIT ® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft., által kínált eszközök a hazai és a nemzetközi piacon elismert gyártók minőségi termékei. Külföldi beszállítóink közé tartozik a teljesség igénye nélkül a német: META Regalbau Gmbh., HLF Heiss Gmbh, MDS, WSM a svéd: Silverstone, Pronomic cégek.

Cégünk elismeri az etikus magatartást, az alapértékek szerinti működést. Célunk, hogy vevőink részére a legjobb ár-érték arányt képviseljük. Árképzésünkben nem kívánunk a legolcsóbbak lenni a piacon de fontosnak tartjuk, hogy magas minőségű termékeket képviseljünk kiemelkedő szolgáltatási színvonalon. Több mint negyed százados fennállásunk alatt kapott majd 100%-os vevőelégedettségi mutatónk jó visszaigazolás arra, hogy ez a megfelelő cégfilozófia.

Zenit Kft. – A megbízható, innovatív logisztikai partner.

„Itt találtam meg számunkra árban és minőségben a leginkább megfelelő terméket!” (Hegyi Lajosné – Balaton –felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága”