Az extrém hideg sem fogott ki rajtunk!

Az extrém hideg sem fogott ki rajtunk!

Aki figyelemmel kíséri híreinket, már nem lepődik meg, ha azt mondjuk: szeretjük a kihívásokat. Raktártechnikai projektjeink nehézséget olykor a helyszín méretbeli adottságai, az idő szűke vagy épp a menet közben megváltozó koncepció adja, de nemrég előfordult olyan is, hogy kizárólag éjszaka végezhettük a munkánkat. Egy friss megbízásunkkal pedig mínusz 28 fokban is bizonyítottunk!
 
Ezek után nem meglepő, ügyfelünk egy fagyasztott termékeket forgalmazó vállalat volt, amelynek székesfehérvári raktárában került sor az állványrendszer javítására, illetve egyes elemek cseréjére.
 
A meglehetősen extrém körülmények között négyfős szerelő csapatunk felszerelését többek közt fűthető talpbetét, háromrétegű aláöltözet és akkumulátoros, fűthető kesztyű alkotta. A termekben a sarkköri expedíciókat idéző védőruházattal együtt is csak fél, maximum 1 órát tölthetett egy ember, így folyamatos váltásokra volt szükség. Így végül a napi 8-10 órás, megfeszített munkának köszönhetően 3 hét alatt végeztünk a munkálatokkal.
 
Ennyi idő kellett tehát a cég raktártermeinek acélvázas, rakodólapos állványrendszerének ROS technológiával történő javításához, valamint a vízszintes és átlós keretösszekötők hibás alkatrészeinek cseréjéhez. A számos előnnyel rendelkező, ezért minden ügyfelünknek figyelmébe ajánlott ROS technológiás javítást, valamint az elkerülhetetlen cseréket a munkavédelmi állványfelülvizsgálati jegyzőkönyvben rögzített hibajegyzék alapján végeztük el.
 
A sérült, deformálódott keretösszekötők javítása gyártmány-kompatibilis helyettesítő alkatrészekkel történt. Komplex szolgáltatásunk jegyében a javításokhoz, alkatrészcserékhez szükséges szerelési és rögzítési segédanyagokat is a Zenit Kft. biztosította.
 
Ha sikerült felkelteni érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu