Hírek

„Hova tehetem le a biciklimet?” – a munkatársak kerékpárjai fedett tárolóinkban vannak a legjobb helyen

A szekrény mélyére kerül a téli kabát, ébredezik a természet, megtelnek élettel a kávézók teraszai – és egyre többen pattannak biciklire. Többek között ezek a tavasz és a jó idő beköszöntének biztos jelei. A kerékpár ilyenkor sokak számára nemcsak a sportolás, hanem a munkába járás fontos eszközévé is válik. Éppen ezért érdemes az Ön cége, irodája számára is beszerezni egy kerékpártárolót – ami nem árt, ha még fedett is.
 
Ennek a négyről két kerékre váltásra ösztönző évszaknak ugyanis van egy közismert tulajdonsága: a szeszélyesség. Hiszen hányszor láttuk már ezekben a hónapokban, hogy reggel verőfényes napsütésben indultunk el otthonról, aztán egyszer csak leszakadt az ég. A biciklivel munkába érkezőknek ez különösen kellemetlen, ezért, hogy nekik se kelljen napközben a felhőket kémlelni (vagy, 21. század lévén, az időjárás-előrejelző oldalakat bújni), széles választékunkból a legmegnyugtatóbb megoldást fedett kerékpártárolóink jelenthetik.
 
Weboldalunkon kedvükre válogathatnak a különböző méretű és kialakítású fedett tárolók között, így akkor is megtalálhatják az Önöknek legmegfelelőbbet, ha csak néhány munkatársuk érkezik kerékpárral. Ráadásul, ha idővel még többen kapnak kedvet a reggeli és délutáni tekeréshez, némi bővítéssel a megnövekedett igényeket is ki tudják majd szolgálni – az elemek ugyanis egymáshoz kapcsolhatók.
 
Sőt, tárolóink nem csak a kapacitás terén bővíthetőek, hanem igény szerint oldal- és hátfallal is elláthatók a magasabb szintű védettség érdekében. Minden termékünk egyszerűen, mégis szilárdan rögzül a földhöz, így a stabil kialakításnak hála biztosan senkit nem fogad majd feldőlt, megsérült kerékpár látványa, amikor a munkaidő végeztével ismét nyeregbe száll.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, további információért forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségeken:
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269
Email: info@zenitkft.hu