Pódium és lemezpolcos rendszer, rekordgyorsasággal

Pódium és lemezpolcos rendszer, rekordgyorsasággal

Amikor egy nagy kihívást jelentő raktártechnológiai projektünk végén sor kerül az átadásra, két okból is elégedettség tölt el bennünket. Egyrészt örülünk, hogy ismét sikerült bizonyítani, a Zenit Kft. bármit képes megoldani, másrészt pedig jó érzés látni, hogy munkánkkal milyen nagy mértékben hozzájárulhatunk megbízóink további sikereihez. Ennek ékes példáját láthattuk a közelmúltban is, a Balázs-Diák Taneszközforgalmazó és Szolgáltató Kft. raktárában ugyanis ünnepélyes avatást tartottak az általunk kibővített raktárban.

 

Megbízhatóság. Szakértelem. Innováció. A honlapja tanúsága szerint e három tényezőt tartja különösen fontosnak tevékenysége során a Balázs-Diák Kft. Ezt figyelembe véve még inkább megtisztelő, hogy az ország egyik piacvezető taneszköz webáruháza nemrég a Zenit Kft.-t kérte fel raktára bővítésére. A fenti értékeket szintén rendre szem előtt tartó cégünk pedig ismét sikerrel vizsgázott.

 

A több évtizedes múlttal rendelkező, egyebek mellett tanszerek, fejlesztő eszközök, oktatási anyagok és iskolai felszerelések forgalmazásával foglalkozó vállalat az internetes vásárlások előretörésével immár évi 1 milliárd forint feletti forgalmat bonyolít le. Mivel ilyen téren további felfutás várható, szükségessé vált a Nagytarcsán működő raktárhelyiségük bővítése. A tulajdonos terveinek megfelelően munkatársaink pódiummal, illetve egy nagyméretű lemezpolcos állványrendszerrel szerelték fel a csarnokot.

 

A nagyjából 3 méter magas pódium alapterülete 14660x16540 mm, kiegészítőként pedig egy 38 fokos lépcső és egy raklapfeladó tolókapu tartozik hozzá. A rendelkezésre álló helyet megduplázó pódium természetesen minden szükséges helyen, így boka- térd és derékmagasságban is védőkorláttal van ellátva. Az acélszerkezet színe grafitszürke (RAL 7024), míg járófelülete natúr pozdorja, alul fehérre festve.

 

Ami pedig a német gyártmányú, minőségi, kapcsolatható kötésű állványrendszert illeti, az 2000 és 2500 mm magassággal, horganyzott kivitelben, szimpla, illetve ikersoros szerelésben készült el. A polcok száma csaknem 600, vagyis ez a megoldás is jócskán megnövelte a helyiség tárolókapacitását. Ügyfelünk ezen kívül élvezheti a lemezpolcos rendszer további előnyeit is, mint például a későbbi könnyű alakíthatóság, rugalmasság, valamint a kimagasló terhelhetőség. 

 

Mindkét fenti megoldás erénye a gyors és hatékony telepíthetőség, amit a Zenit Kft. szakembereinek újfent sikerült bizonyítaniuk: a szerelés mindössze 10 napot vett igénybe. A sietős, de precíz munkáért a megrendelő is hálás volt, a november 15-én megtartott ünnepélyes átadón ugyanis a tulajdonos úgy fogalmazott: „rekordgyorsasággal építettük fel ezt a monstrumot”. 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy ez „monstrum” mostantól még biztosabb hátteret garantál a Balázs-Diák Kft.-nek, megalapozva ügyfelünk későbbi üzleti sikereit.

 

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269