Társadalmi szerepvállalás

ZENIT® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. számára fontos a felelős társadalmi szerepvállalás, hiszen hosszú távon a társadalmi és a kulturális környezet alakulása alapvetően befolyásolja a cég eredményességét. Cégünk alapvetően két területen nyújt segítséget:
 
Műszaki és gazdasági felsőoktatási intézmények hallgatóinak szakmai támogatása, amelynek keretében konzultációs jelleggel segítünk szakmai anyagok, esettanulmányok elkészítésében, mindezeken felül kollégáink külső konzulensként diplomamunkák értékelésében is rendszeresen részt vesznek.
 
  • Az állványos tárolás technológiák összehasonlító vizsgálata a Pannunion Csomagolóanyag Kft-né - Berky István, 2007
  • A kanban rendszer vonalkódtechnikai támogatása - Kovács Attila, 2009
  • A teljes ellátási láncot (SCM) támogató és a logisztikai folyamatokat segítő korszerű automatikus áruazonosítási technikák, technológiák bemutatása - Nagy Balázs, 2009
  • Korszerű raktári rendszerek bevezetése a Linamar Hungary Nyrt.-nél - Libor Ágnes, 2009
  • Állványrendszerek irattári alkalmazásának vizsgálata - Szalay Mónika, 2010
  • FIFO rendszerű, átfutó illetve hagyományos állványrendszerek alkalmazásának összehasonlítása - Bajkó Sándor, 2010
Kiemelten közhasznú és karitatív szervezetek (pl.: Magyar Vöröskereszt) támogatása, amelynek keretében elsősorban eszközadományokkal segítjük az intézmények munkáját.
 
 
Társadalmi szerepvállalásunk abban is megnyilvánul, hogy igyekszünk környezetünknek a lehető legkevesebb terhelést okozni, ezért nyomtatott katalógusunkat kizárólag újrafelhasznált anyagból készítettük.