Komplex munka „az éj leple alatt”

Komplex munka „az éj leple alatt”

„Ja, és még valami: a munkát éjszakánként kellene elvégezni!” Lássuk be, ez nem egészen az a mondat, amit a legtöbben szívesen hallanának, ha egy kilátásban lévő új feladatról van szó. Márpedig a Zenit Kft. nemrég éppen egy ilyen kihívással szembesült. Cégünk pedig úgy döntött, a kétségtelenül nagy próbatételt jelentő projektben igyekszünk a lehetőséget meglátni, és újra bebizonyítani: a tőlünk megszokott precíz, komplex szolgáltatást képesek vagyunk „nehezített pályán” is tető alá hozni.
 
A szóban forgó feladat egy már meglévő raklapos állványrendszer bontását, áthelyezését, valamint új elemek építését, telepítését foglalta magában. Mindezzel egy multinacionális nagykereskedelmi cég bízott meg bennünket, amely napközben folyamatosan nyitva tartott, ezért, hogy ne zavarjuk a működésüket, csak éjszaka tudták átengedni a terepet. 
 
A gondosan kidolgozott ütemtervben a munkát részfeladatokra bontottuk. Erre azért is volt szükség, mert minden egyes napon már hajnali 4 órakor le kellett vonulnunk, azaz addigra egy-egy részfeladattal mindig végeznünk kellett.  A munkával így végül a tervezett időben, 3 hét alatt elkészültünk, ügyfelünk nagy megelégedésére.
 
A fenti siker nemcsak azért tölt el minket büszkeséggel, mert az időbeosztás embert próbáló volt, hanem, mert ismét megmutathattuk, hogy az igazi előnyünk a szolgáltatásunk komplex mivoltában rejlik. Eredményesen abszolváltunk egy olyan megbízást, ahol az állványrendszerekkel kapcsolatos feladatok széles palettáján, a bontástól kezdve az átrendezésen át az építésig és a telepítésig, bizonyíthattuk szakértelmünket.
 
Ha Ön is érdeklődik szolgáltatásaink iránt, keressen minket bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu