Japán tulajdonú autóalkatrész-gyártó

Japán tulajdonú autóalkatrész-gyártó

Mindig nagy öröm számunkra, ha egy multinacionális vállalattól kapunk megbízást, hiszen ez azt jelenti, hogy egy olyan cég tisztel meg minket a bizalmával, amelynek jelentős rálátása van az ipari szektorra nemcsak idehaza, hanem nemzetközi téren is. Márpedig az a japán tulajdonú autóalkatrész-gyártó, amelynek magyarországi raktárhelyiségébe a közelmúltban pódiumot telepítettünk, éppen ilyen.
 
a pódiumos bővítéstA Zenit Kft. szakemberei a munka során figyelembe vették többek közt az épületgépészeti szerkezetek elhelyezkedését, valamint az ottani targonca útigényét, szélességét és emelési magasságát is. A kivitelezést a szállítás és a telepítés mellet a világítás kiépítése és az EPH rendszerbe való bekötés tette teljessé.
 
A hasonló pódiumos rendszereink előnyei között a megduplázott tárolóhely, az egyedi ügyféligényekre szabható kialakítás vagy épp a kitűnő ár-érték arány mellett rendre feltüntetjük a gyors összeszerelhetőségüket is – és szerencsére ezt most is sikerült bizonyítani! A szerelés 4 munkatársunknak összesen 4 napig tartott, azaz a folyamatosan működő raktárban tényleg csak egy minimális időkieséssel kellett számolni.
 
Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269