Hírek

Vadonatúj kerékpártámaszaink: ha a design is fontos

Egy kerékpártámasszal kapcsolatban a legfontosabb elvárás természetesen az, hogy stabilan, biztonságosan lehessen rögzíteni hozzá a bicikliket. Ha ez megvan, márpedig a Zenit Kft. széles kínálatának összes termékénél megvan, akkor rátérhetünk az olyan egyéb, szintén nem elhanyagolható szempontokra, mint a külső megjelenés. Ebből a szempontból nagyszerű hír, hogy választékunk most új, roppant elegáns darabokkal bővült.
 
Egy munkahely megítélésén, vagy épp egy üzlet, vendéglátóhely forgalmán önmagában már az is jelentősen javíthat, ha rendelkezik elegendő számú kerékpártárolóval. Hát még, ha ezek stílusos tervezésüknek köszönhetően a kinézetűkkel is vonzzák a tekinteteket!
 
A csúcsminőségű termékeiről ismert német WSM által gyártott Designparker nevű kerékpártámaszok pedig pontosan ilyenek. Műszaki megjelenésükkel, valódi 21. századi design-jukkal tökéletesen illeszkednek a jól átgondolt várostervezési vagy akár magán építészeti koncepciókba.
 
Legújabb kerékpártámaszaink lebetonozható változatban 850 vagy 1000 mm-es szélességgel rendelhetők, de a dübelezhető típusukból is akad 850 és 1000 mm széleskivitel is. Sőt, mind a négy említett verzió kapható egy középső összekötő elemmel kiegészítve is. Valamennyi változat elegáns, nagyon stabil konstrukció, és egyaránt 60 mm széles és 10 mm vastag lapos acélból készült. Az időállóságukról a tűzihorganyzott felületkezelés gondoskodik.
 
Mint minden termékünk, úgy a fenti újdonságok is a lehető legpraktikusabb kialakításúak, így bármilyen méretű és típusú kerékpár biztonságos rögzítésére alkalmasak. Az optimális használat érdekében munkatársaink igény esetén a szakszerű telepítést is vállalják.
 
Ha további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu