Hírek

Új termék egy amúgy is széles termékpalettán

Már cégünknél is elérhető az ESD védelemmel ellátott polcos állvány.

Nincs rosszabb, mint amikor a vevőt kellemetlenség éri – pláne, ha csak a használat során derül ki, hogy a makulátlannak tűnő áru valójában sérült. Az elektromos kisülések okozta károsodás pont ilyen kellemetlenséget okoz, az effajta termékek gyártásakor és tárolásakor pont ezért nélkülözhetetlen az elektromos kisülés elleni védelem.
 
A jelentős anyagi károk elkerülése miatt érdemes felhívni a vásárlók figyelmét az ESD-polcrendszerekre. Ezek használatával ugyanis nem elég, hogy biztonságban tudhatja elektromos eszközeit, de már a korábbi, speciális ESD-védőszőnyegekkel sem kell többet vesződni – az ESD-polcrendszerek intelligens bevonattal rendelkeznek, amely megakadályozza a feltöltött részecskék ellenőrizetlen kisülését.
 
A DIN EN 61340-2-3: 2000 szabvány szerint ellenőrzött, nagy felületi keménységű polcok szabályozott elektronikus feszültségelvezetést biztosítanak. A meghatározott feszültségelvezetési ellenállás polcszintenként 10 4Ω - 10 9Ω -t tesz ki – ez pedig tökéletesen biztosítja a felhasználót arról, hogy a környezet biztosítva legyen elektromos-kisülés ellen.
 
További információért, illetve árajánlat kéréssel forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségen:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269