Hírek

Törekedjünk felfelé! – galériás állványrendszer a raktár legjobb kihasználásáért

Hozzuk ki a maximumot a térből! Ez az elv ösztönzi a világ dinamikusan fejlődő nagyvárosait az új és egyre magasabb felhőkarcolók felhúzására, hogy a szűkös és drága alapterületet a lehető legjobban kihasználják. És miért lenne ez másként egy raktárban, ahol a tárolókapacitás növelésének optimális módszere szintén a „felfelé törekvés” lehet. Erre pedig cégünk galériás polcrendszerei kínálnak egyszerű, biztonság és „testre szabott” megoldást!
 
A galériás polcrendszerek alkalmazása leginkább ott kerülhet előtérbe, ahol a tárolandó árut nem raklapokon, hanem dobozokban vagy más kisebb kiszerelésekben kell elhelyezni viszonylag kis területen. Nem véletlen, hogy a technológia egyre gyorsuló ütemű terjedése nagyban összefügg az elektronikus kereskedelem közelmúltban látott robbanásszerű felfutásával. A Magyarországon is egyre dinamikusabban fejlődő webáruházak raktárhátterének kiszolgálására tökéletesek a galériás polcrendszerek, csakúgy, mint például alkatrész raktárakban, ahol szintén többnyire kisméretű árukat kell tárolni.
 
Talán mondani se kell, a galériás állványrendszer azokon a helyeken javíthat a legtöbbet a hatékonyságon, ahol nagy a belmagasság: minél magasabb a felépítmény, annál kisebb a fajlagos beruházási költség. A Zenit Kft. által kínált megoldás akár négy járószint kialakítását is lehetővé teszi tizenkét méteres magasságban. Mindezt természetesen úgy, hogy a raktárban dolgozó munkatársak maximális biztonságban végezhessék munkájukat. Ennek érdekében a szükséges kulcsfontosságú helyeken (pl. feladóhelyek környékén, a lépcsők alatt és mellett) a galériás polcrendszer acélszerkezet alátámasztást is kap.
 
Mivel minden raktár más és más, az azokba szánt állványrendszereknél sem léteznek „dobozos” szabványmegoldások. A tárolókapacitás maximálásának érdekében ezért minden esetben egyedi tervezést végzünk, gondosan ügyelve az ügyfél igényeire, valamint a raktár és a tárolandó áruk fizikai paramétereire.
Amennyiben egy vállalkozásnak jelenleg csak egyszintes tárolásra van igénye, de a jövőben potenciál-növekedésre van kilátás, úgy javasoljuk, hogy az első ütemben leszállított állványkeretek toldhatóak legyenek, a könnyebb jövőbeli bővítés érdekében. Éppen ezért ajánljuk azt is, hogy már a galériás állványrendszer első fejlesztésekor kerüljön felépítésre a végleges magasságú keret, ezzel is elősegítve a további szintek későbbi kiépítését.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, további információért forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu