Hírek

Nem árt idejében beszerezni a kerékpártámaszokat – most akár kedvezményesen

Kerékpártámaszok a Magyar Kerékpárosklub ajánlásával
 
Egészséges, olcsó és környezetbarát. Csak néhány a kerékpározás vitathatatlan előnyei közül, amelyet évről évre egyre többen ismernek fel idehaza is, és pattannak nyeregbe, legyen szó munkába járásról, túrázásról vagy csak a napi könnyű testmozgásról. Ha ehhez hozzátesszük, hogy mostanság egyre többet hallani a bringázást népszerűsítő programokról, illetve az ezzel kapcsolatos fejlesztésekről, hamarosan tovább nőhet a kétkerekűek aránya a hazai utakon.
 
A várható robbanással pedig a „hátországnak” is lépést kell tartania. Sokakat már jelenleg is az tart vissza a kerékpárral való közlekedéstől, hogy nincs elegendő olyan hely, ahol nyugodt szívvel otthagyhatják a biciklijüket. A munkahelyeknek, vendéglátó egységeknek ezért érdemes lehet kerékpártámaszokat beszerezni, amelyeket a Zenit Kft. webáruházában is széles választékban megtalálnak.
 
Az ideális eszköz kiválasztása persze nem könnyű feladat. A Magyar Kerékpárosklub szakmai anyagában például nem kevesebb, mint 12 követelményt sorolnak fel, amelyeknek egy jó támasznak meg kell felelnie. Ezek között szerepel többek közt, hogy az adott támaszhoz bármilyen típusú és különböző kiegészítővel ellátott kerékpár is rögzíthető legyen, a használata legyen egyszerű, gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban álljon stabil alapokon, ne engedje feldőlni a kerékpárt.
 
Szerencsére cégünk termékei a szóba jöhető összes szempontnak megfelelnek, sőt, a hagyományos változatú, illetve a Galaxy típusú támaszainkat kimondottan preferálják a szakértők. Annak érdekében pedig, hogy a megvásárolt eszközök tényleg a lehető legtökéletesebben szolgálják a kerékpárosokat, a Zenit Kft. szakembergárdája a támaszok telepítését is vállalja országszerte.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, de egy amolyan utolsó lökésre még szüksége van, ezúton jelezzük, hogy a Magyar Kerékpárosklub tagjai 10% kedvezményben részesülhetnek a kerékpártároló állványok és támaszok anyagárából, illetve a telepítés költségéből.
 
További információért forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu