Hírek

Most még könnyebb a felelős döntés!

Napjainkban szerencsére egyre többen látják be, hogy a munkaerő, valamint a másik fontos érték, az áru védelme érdekében muszáj meggyőződni a raktári tároló állványrendszerek tökéletes biztonságáról. A folyamatos felülvizsgálatra ráadásul az MSZ EN 15635 szabvány is erős irányelveket ad a raktárak üzemeltetőinek: eszerint a feladatot legfeljebb 12 havonta el kell végeztetni.
A Zenit Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt komplex szolgáltatást, amelyben a munkavédelmi felülvizsgálaton túl a jegyzőkönyvben a tételesen összegyűjtött hibák kijavítására vonatkozó javaslat is benne van.
Cégünk ráadásul - 2020. március 31-ig történő megrendelés esetén - DÍJMENTESEN elvégzi a vonatkozó szabványoknak és jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő felülvizsgálatot. Önöknek kizárólag a kiszállási költséget kell kifizetni, amely Budapest területén 5000 Ft + ÁFA, míg vidéken a Dunakeszi és a helyszín közti távolság kétszeresét számoljuk fel 130 Ft + ÁFA/km díjjal. 
A Zenitnek arra az esetre is van optimális, költséghatékony megoldása, ha a jegyzőkönyvbe került, sérült, de nem törött állványláb hibák kijavítása elengedhetetlen. A Magyarországon egyedül nálunk elérhető ROS javítási technológia segítségével - lerakodás nélkül is - az eredetinek megfelelő állapotba hozhatók az állvány oszlopok.
Ha szeretne Ön is nyugodt lenni munkatársai és áruja biztonsága felől, a felülvizsgálattal vagy a javítással kapcsolatban érdeklődjön a szakembereinknél az alábbi elérhetőségeken: 
telefon: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

e-mail: info@zenitkft.hu