Hírek

Kettőt fizet, hármat vihet – hogy legyen hova tenni a kerékpárt

Örömmel látjuk, hogy a nyár beköszöntével egyre többen és többen szereznek be kerékpártámaszokat, gondolva a dolgozóikra, vendégeikre. És miközben már 1db ilyen is nagy segítség lehet azoknak a bringásoknak, akik korábban hosszasan keresgélték a biciklijük kikötésére alkalmas helyeket, a kétkerekűek „invázióját” látva érdemes akár több férőhelyet is kialakítani.
 
Hogy ehhez mi is hozzátegyük a magunkét, akciót hirdetünk 1000 mm hosszúságú, lecsavarozható támaszkengyeleinkre, amelynek keretében minden 3 darabos csomagból 1-etajándékba adunk. A kedvezményes ár tehát így 49,707 Ft + ÁFA.
 
A Trust 21 típusú terméket úgy tervezték meg, hogy ahhoz bármilyen típusú és nagyságú kerékpár rögzíthető legyen. Az U-alakú, 800 mm magas, 48 mm átmérőjű keret galvanizált, korrózióálló acélból készült, ami nemcsak a lopások ellen nyújt biztonságot, de jól ellenáll a káros hatásoknak és az esetleges rongálásoknak is.
 
Az erős, stabil konstrukció talapzata dübelezhető, így használata során nem kell tartani a kellemetlen balesetektől. Természetesen munkatársaink a szakszerű telepítést is vállalják az ország minden pontján.
 
Az akció a készlet erejéig tart!
 
További információért keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu