Hírek

Ha valami nem tiszta, akkor sincsen semmi gond: segítünk

A fertőzések, a vírusok és a baktériumok terjedése komoly feladat elé állítja azokat a dolgozókat és szakembereket, akik például a kórházak és rendelők fertőzésmentességéért felelnek. A mikrorganizmusok hiába aprók, óriási baj okozói lehetnek!
 
Az antibakteriális polcrendszerek azonban komoly segítséget jelenthetnek abban az esetben, amennyiben Ön speciálisan a magas higiéniai követelményeknek megfelelni köteles berendezésekért felel.
 
Tiszta helyzet: ezek azok a színhelyek, ahová TÉNYLEG nem mindegy, mi kerül!
 
Ajánlatunk költséghatékony, és komoly alternatívát kínál a rozsdamentes polcrendszerek használatával szemben. Hogy miért érdemes az AntiBac-ot választani? Mert az antibakteriális polcrendszerek, azaz az AntiBac kifejlesztésével sikerült egy hathatós megoldást találni a kórházak és egyéb orvosi helyiségek tároló részeinek a berendezésére – a biztonságról a polcrendszer bevonata gondoskodik, amely egyenest a baktériumok anyagcsere folyamatait támadja, ezzel pedig az osztódásukat akadályozza meg. Az antibakteriális hatásukat a független Quality Lab erősítette meg és adta ki az igazolást.
 
Az AntiBac védelme kiterjed a Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa és E-Coli baktériumok ellen, antibakteriális redukcióképessége pedig bizonyítottan 99,99%. Hasznuk gyakorlati szempontból sem elhanyagolható: 150kg polcszintenkénti terhelhetőség komoly variálhatósággal párosul (polcszintenként csavarmentesen 25mm-enként állíthatók). Szerelhetőségük gyors, ráadásul utólag is bármikor bővíthetők.
További információért, illetve árajánlat-kéréssel forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségen:
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu