Hírek

Amikor a használt jobb, mint az új

Azoknak, akik beruházásaik során a költséghatékonyságot tartják az egyik fő szempontnak, aligha kell bizonygatni, hogy a „használt” kifejezés nemhogy kerülendő, de sokszor egyenesen keresendő. Nincs ez másként az állványrendszereknél és az egyéb raktártechnikai eszközöknél sem, ahol cégünk az új alkatrészeknél jóval kedvezőbb áron kínálja tökéletes állapotban lévő termékeit – ráadásul ezzel még nem is ért véget az előnyök sora!
 
Legyen szó használt polc- és állványrendszerekről vagy más raktártechnikai termékekről, a Zenit Kft. által folyamatosan változó kínálat mellett forgalmazott „second hand” termékek funkciójukban és teherbírásukban is azonos értékkel bírnak, mint az új eszközök. Körültekintő átválogatás és átvizsgálás után kizárólag a felhasználásra javasolt használt rendszereket értékesítjük. Cégünk a szakszerű telepítésről is gondoskodik, amire garanciát is vállalunk.
 
Fontos megjegyezni, hogy a nálunk megvásárolható használt eszközök egyetlen esetben sem minőségi okokból kerültek lecserélésre. Számos cég például egy-egy költözés során nem viszi magával meglévő állványrendszerét, hanem – figyelembe véve a következő telephely adottságait – újat építtet. De előfordulhat olyan is, hogy valahol célszerűvé válik görgősre cserélni a meglévő állványrendszert, ami szintén az amúgy kiváló állapotban lévő berendezés feleslegessé válását eredményezi.
 
Ami azonban az egyik helyen már felesleges, máshol éppen a tökéletes megoldást jelentheti. Kínálatunk különösen előnyös lehet azoknak, akiknek kisebb mennyiségre, akár csak 2-3 mezőre van szükségük.
Ezek a használt polcok, állványok, anyagmozgató eszközök, kézi kocsik vagy épp targoncák tehát nem csak a költségek lefaragásában segíthetnek, de teljesen megbízhatóak is. Ráadásul nem mehetünk el szó nélkül az egyik legfőbb előnyük mellett sem: azonnal szállíthatóak, az új állványgyártóknál jellemző 5-8 hetes vagy akár ennél is hosszabb határidővel ellentétben.
 
A jelenleg készleten lévő használt alkatrészekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Viszonteladókat is kiszolgálunk.
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu