Hírek

„M”, mint minőségi, megbízható megoldás

Megérkeztek a WSM kerékpártárolói a Zenit Kft. logisztikai webáruházának kínálatába! A neves német gyártó több évtizedes szakértelmével készült eszközök között olyan egyedülálló, előremutató termékek is vannak, mint azok a Multiparker tárolók, amelyek védjegye az „M” betűt formázó beállító konzol.
 
Az innovatív megoldásnak köszönhetően a kerék, a váz, a tengely és a tárcsafék is extra védelmet kap, de a különleges kialakítás arra is garancia, hogy az itt elhelyezett bicikli nem gurul el. Az M-alakú keret egyúttal lehetővé teszi a hátsó kerékkel történő biztonságos beparkolást is, így a leggyakoribb helyszínek (pl. iskolák, irodaházak, közterek) mellett akár kerékpárszalonokban is ideális választás lehet.
 
A robosztus, stabil acélszerkezetük ellenére kifejezetten esztétikus megjelenésű termékek rendelkeznek az összes olyan előnnyel, amely a cégünk által forgalmazott valamennyi kengyeles kerékpártárolóra igaz. Könnyen telepíthetők, időtállók, helytakarékosak, a rendkívül széles méretválaszték miatt pedig mindenki megtalálhatja köztük a számára legmegfelelőbbet.
 
Az egymás melletti „parkolóhelyek” különböző magasságúak, így a tároló használata még kényelmesebbé és biztonságosabbá válik. És, hogy fokozzuk a praktikussági szempontokat, eszközeink rendelhető egy- vagy kétoldalas kivitelben is, így 2-től akár 12 kerékpár elhelyezését is megoldják. Az egyoldalas változatok szélessége 700-2100 mm-ig, a kétoldalasoké pedig 700-2010 mm-ig terjed.
 
Ha további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu