Akciók

Költséghatékony, praktikus, egyszerű – mi kell még? Egy kis kedvezmény!
 
Az utóbbi időben cégünk egyre több megrendelést regisztrál a 3 méter magas, soros raklapos állványrendszerekből. Mivel ezek szerint egyre több raktárban használnak ilyet, igyekszünk abban is segíteni, hogy ezek üzemeltetése is a lehető leghatékonyabb legyen. Erre a 2500 mm-es emelési magassággal rendelkező kézi emelőoszlopos targoncánk nyújt tökéletes megoldást, amely nemcsak költséghatékony, de egyszerűen kezelhető alternatívát is jelent a targoncák mezőnyében. Hogy a beszerzésével kapcsolatos döntés még könnyebb legyen, most egy akciót is hirdetünk erre a termékünkre!
 
Kézi emelőoszlopos targoncáinkra mind-mind nagy teherbírás és gyors anyagmozgatási képesség jellemző. A fent említett, 2500 mm-es emelési magassággal bíró termékünk robosztus kivitelben, hegesztett és megerősített alvázzal készül, ezáltal lehetővé teszi akár 1 tonna súlyú rakomány egyszerű és könnyed mozgatását. A szerkezet automatikus gyorsemelési funkcióval rendelkezik, a kézi kar lenyomásával a raklapot pillanatok alatt a kívánt magasságba lehet emelni. Az emelőpumpa kézzel és lábbal is működtethető.
 
Néhány mező szélességű raktárakban így tökéletesen használható, és nem utolsósorban, költséghatékony megoldást jelent. Az élettartama ennek megfelelően hosszú, amelyről többek közt a teljesen zárt hidraulikus rendszer, a karbantartásmentes perselyek és a zárt csapágyak gondoskodnak. A nagy teherbírásra való tekintettel ráadásul egy biztonsági szelep is beszerelésre került a gépbe, amely óvja azt a túlterhelés veszélyétől.
 
Imént már kiemeltük a termék költséghatékony mivoltát, de hogy erre „rátegyünk még egy lapáttal”, június 30-ig 5%-os kedvezményt és ingyenes kiszállítást biztosítunk a 2500 mm-es emelési magasságú, kézi emelőoszlopos targoncánkra. Ha egyéb információkra is kíváncsi, kollégáink az alábbi elérhetőségeken várják jelentkezését:
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu