Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Kézi vonalkód olvasó(2)

A cégünk által forgalmazott kézi vonalkód olvasókat a Motorola Symbol gyártja. A kínálati programban megtalálhatóak az általános alkalmazásokra illetve az ipari felhasználásra készült kézi vonalkód olvasó eszközök is.

A két típus közötti alapvető különbség az, hogy az ipari felhasználásra gyártott vonalkód olvasók termékjellemzőit elsősorban az üzemi vagy raktári munkakörnyezethez és elvárásokhoz alakították ki, míg az általános alkalmazásokra szánt kézi vonalkód olvasókat inkább az irodai, illetve az üzlethelyiségekre jellemző munkakörnyezet elvárásai szerint határozták meg.

A kézi vonalkód olvasókkal kapcsolatban szakértő segítséget tud nyújtani kollégánk a +36-70-613-0926-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Kézi adatgyűjtő és adat gyűjtők(1)

<< Vissza Tovább >>

Vonalkód nyomtató és vonalkódnyomtatók(2)

A cégünk által forgalmazott vonalkód nyomtatók az Intermec vagy a Zebra által gyártott eszközök. A kínálati programban megtalálhatóak az általános alkalmazásokra illetve az ipari felhasználásra készült vonalkód nyomtatók is.

A két típus közötti alapvető különbség egyrészről az, hogy az ipari felhasználásra gyártott vonalkód nyomtatók terhelhetősége nagyobb, élettartama hosszabb az egyébként hasonló paraméterekkel rendelkező általános alkalmazásokhoz szánt vonalkód nyomtatóké, másrészről az ipari felhasználásra szánt eszközök jobban tűrik az ipari, üzemi környezetet, mint az alapvetően irodai környezetbe szánt általános alkalmazásokhoz szánt vonalkód nyomtatók.

A vonalkód nyomtatókkal kapcsolatban szakértő segítséget tud nyújtani kollégánk a +36-70-613-0926-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>