Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Műanyagfedelű zsákállványos hulladékgyűjtő(8)

Cégünk kínálatában többféle változatban megtalálhatóak a különféle méretű, kapacitású és kialakítású műanyagfedelű zsákállványos hulladékgyűjtők. A műanyagfedelű zsákállványos hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Műanyagfedelű zsákállványos hulladékgyűjtő

Kültéri hulladékgyűjtő szemetes(29)

Cégünk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle kültéri hulladékgyűjtők és szemetesek. A különféle formájú, kapacitású és színű kültéri hulladékgyűjtőket és szemeteseket kínáljuk a legegyszerűbbtől a luxus kivitelig. A hulladékgyűjtőket többféle kirögzítési móddal forgalmazzuk (álló, falra, oszlopra szerelhető kivitel). A kültéri hulladékgyűjtőkkel, szemetesekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Kültéri hulladékgyűjtő szemetes

Szelektív hulladékgyűjtő(8)

Cégünk kínálatában többféle változatban megtalálhatóak a különféle méretű, kapacitású és kialakítású szelektív hulladékgyűjtők. Alkalmazásuk különösen olyan környezetben javasolt, ahol a hulladékok szelektív gyűjtése szükséges vagy kötelező. A szelektív hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Szelektív hulladékgyűjtő

Kerekes zsákállványos hulladékgyűjtő(3)

Cégünk kínálatában többféle változatban megtalálhatóak a különféle méretű, kapacitású és kialakítású kerekes zsákállványos hulladékgyűjtők. Alkalmazásuk különösen olyan környezetben javasolt, ahol a hulladékgyűjtő rendeltetési helye gyakran változik. A kerekes zsákállványos hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Kerekes zsákállványos hulladékgyűjtő

Hamutartó(23)

Cégünk kínálatában többféle változatban megtalálhatóak a különféle méretű, kapacitású és kialakítású hamutartók. A hamutartókat többféle kirögzítési móddal forgalmazzuk (álló, falra, oszlopra szerelhető kivitel).

A hamutartókkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Hamutartó

Beltéri hulladékgyűjtő szemetes(27)

Cégünk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle beltéri hulladékgyűjtők és szemetesek. A különféle formájú, kapacitású és színű beltéri hulladékgyűjtőket és szemeteseket kínáljuk a legegyszerűbbtől a luxus kivitelig. A hulladékgyűjtőket többféle kirögzítési móddal forgalmazzuk (álló, falra, oszlopra szerelhető kivitel). A beltéri hulladékgyűjtőkkel, szemetesekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Beltéri hulladékgyűjtő szemetes

Összes termék(98)

<< Vissza Tovább >>
Összes termék