Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Állvány és polcrendszerek(1391)

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a fix telepítésű vagy a gördíthető irattári polcos állványok (pl.: META Fix ®, Dexion-Salgó, META Clip ®, Aprod), a rendkívül népszerű galériás polcos állványrendszerek, illetve pódiumok a raklapos állványok (pl.: META Multipal ®) a szálanyagok szakszerű és biztonságos tárolása alkalmas karos állványok, a raklapon tárolt áruk tárolását biztosító be és átjárható állványok.

Cégünk új és használt raktári állványokat, állványrendszereket, fém polcokat és polcrendszereket is forgalmaz, vállalja polcrendszerek, állványrendszerek telepítését, bontását, költöztetését, akár komplex raktárköltöztetést is.

Az állványrendszerek, polcrendszerek vásárlása előtt javasoljuk, hogy vegye igénybe térítésmentes helyszíni felmérésünket vagy szaktanácsadásunkat. Ennek keretében kollégánk az igények és az adottságok megismerését követően tesz komplex javaslatot a költséghatékony raktártechnikai megoldásokra.

Az Ön számára optimális állvány és polcrendszerek, raktári állványok kiválasztásában szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Konténer gitterbox és nagyméretű tároló(15)

A különféle nagytömegű alapanyagok, részegységek, félkész vagy kész termékek szakszerű tárolásának egyik módja lehet, a különféle típusú nagyméretű tárolók alkalmazása.

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a különféle méretű és kivitelű gitterboxok, konténerek és egyéb nagyméretű tárolók.

Gitterboxokkal, konténerekkel, nagyméretű tárolókkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Konténer gitterbox és nagyméretű tároló

Box láda dobozok és rekeszek(70)

A különféle kistömegű alapanyagok, részegységek, félkész vagy kész termékek szakszerű tárolásának egyik módja lehet, a különféle típusú műanyag vagy fém boxok, ládák, rekeszek alkalmazása.

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a különféle méretű és kivitelű boxok, ládák és rekeszek is, mint például az elől nyitott műanyag dobozok (pl.: MH Box, Profi dobozok) vagy az egymásra halmozható szállító ládák (pl.:autó ipari KLT láda, ESD láda, Euro szabvány láda), de kínálunk műanyag bevásárló kosarat és barkács tároló dobozokat is.

Boxokkal, ládákkal, rekeszekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Raklap tartály és hordó(48)

Nagyobb tömegű, standard csomagolási egységű áruk illetve folyékony halmazállapotú termékek szakszerű szállítására szolgálnak a különféle raklapok, tartályok és hordók.

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a különféle szabványos kivitelű és méretű fa illetve fém raklapok, raklapmagasítók, tartályok, műanyag és fém hordók.

Raklapokkal, tartályokkal és hordókkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>