Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Öltözőszekrény és öltözőpad(26)

Cégünk fém öltözőszekrény, öltözőpad kínálatában megtalálhatóak mind a magyar, mind a külföldi gyártók minőségi termékei. Öltözőszekrényeink és öltözőpadjaink formavilágukban, kialakításukban, és kapacitás tekintetében is jól alkalmazkodnak a különféle alkalmazási területek igényeihez (pl.: munkahelyi öltöző, wellness központok öltözői, uszodák és gyógyfürdők öltözői).

A „Z” kivitelű vagy az osztott kivitelű öltözőszekrényeket olyan alkalmazási területekre javasoljuk, ahol a munkaruha illetve az utcai viselet elkülönítése szükséges. A hosszúajtós és a válaszfalas öltözőszekrények széleskörű alkalmazására van mód. A fém öltözőszekrényekhez válasszon az öltőzői létszámnak megfelelő kialakítású és számú öltözőpadot.

Javasoljuk, vegye igénybe öltözőszekrény kalkulátorunkat, ahol a paraméterek beállítását követően a rendszer automatikusan megajánlja az Ön számára optimális öltözőszekrény konfigurációt.

Az öltözőszekrényekkel és az öltözőpadokkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Munkaasztal és munkapad(15)

Üzemi környezetben, műhelyekben, szerelőcsarnokokban a hatékony munkavégzés szempontjából fontos szerepet töltenek be a különböző kialakítású munkaasztalok és munkapadok. A cégünk kínálatában szereplő termékek tartós, strapabíró kialakításúak és kiválóan alkalmazhatók ipari körülmények között is.

A többféle kialakításban kapható munkaasztalok és munkapadok kiválasztása előtt érdemes a helyigényt és az alkalmazási célokat meghatározni, hogy a célnak leginkább megfelelő munkapad illetve munkaasztal kerüljön kiválasztásra.

A munkaasztalokkal és a munkapadokkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Munkaasztal és munkapad

Tárolószekrény(3)

Cégünk kínálatában szerepelnek a különféle kialakítású és alkalmazási célú tárolószekrények. Kínálatunkban szerepelnek hazai és külföldi gyártású termékek is. Általános jellemzőjük a tartós minőségi kivitel.

Tárolószekrényekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Tárolószekrény

Fellépők és létrák(42)

Kínálati programunkba kiemelt helyen szerepelnek a különféle felhasználási célú hagyományos és speciális létrák valamint fellépők. Kaphatók támasztólétrák, tolólétrák, háztartási létrák, továbbá a professzionális kétrészes többcélú létrák és háromrészes többcélú létrák mellett a népszerű festőlétrák, gurulóállványok is.

Raktárakba, üzemekbe javasoljuk komissiózó létrák használatát.

A létrákkal és a fellépőkkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Poroltó porral oltó és tűzoltó készülék(6)

Cégünk kínálatában a leggyakrabban alkalmazott ABC típusú töltettel készült poroltó készülékek találhatóak meg. A porraloltó készülékek 1,2,4,6,12 és 50 kg-os változatban kaphatóak és széles körben alkalmazhatóak pl.: irodai környezetben, személy és tehergépjárművekben, garázsokban, tűzveszélyes helyeken és természetesen a háztartásokban is.

Tűzoltókészülékkel, poroltóval, porraloltóval kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Poroltó porral oltó és tűzoltó készülék

Tűzvédelem - tűzoltó szerelvények(63)

Cégünk széles választékban kínál szabványos tűzoltó szerelvényeket. Kínálatunkban szerepelnek a fali tűzcsapszekrények, oltókészülék tartó szekrények, Kaphatóak szerelvények a föld feletti és a föld alatti tűzcsapokhoz is, mindemellett forgalmazunk nyomótömlőket, sugárcsöveket, tömlőkapcsokat, kapcsokat és egyéb szerelvényeket és kiegészítőket is.

Vásárlás előtt javasoljuk, ellenőrizze, hogy a kiválasztott eszköz csatlakoztatható-e a felhasználási területen kialakított eszközökkel!

A tűzoltó szekrényekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Táblák feliratok és műanyag lánc(481)

Cégünk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle tűzvédelmi jelek, dohányzással kapcsolatos jelek, villamossági jelek valamint a jelzőszalagok, műanyag láncok.

Mindezek használata munkahelyi körülmények között az esetek többségében munkavédelmi, biztonságtechnikai vagy ergonómiai okokból kötelező. Javasoljuk a vonatkozó hatályos jogszabályok alapján a munkahelyi szabályzatok rendszeres felülvizsgálatát és a előírások szerinti jelzések elhelyezését!

Táblákkal, feliratokkal, jelzőszalagokkal és műanyag lánccal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>