Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Irattartó és irattároló szekrény(10)

<< Vissza Tovább >>
Irattartó és irattároló szekrény

Széfek és értékmegőrző szekrények(6)

Kínálatunkban szereplő értékmegőrző szekrények többféle méretben és kialakításban vásárolhatóak meg. Jellemzően erős szerkezetű, tartós kivitelű eszközök, amelyek választható zárszerkezettel rendelhetőek meg (hengerzár, lakattartó fül, lakatolható lemezfül, pénzbedobós szerkezet)

Az értékmegőrző szekrényekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Széfek és értékmegőrző szekrények

Rajz és térképtároló szekrények(2)

Elsősorban földhivatalok, múzeumok, levéltárak, mérnöki irodák és önkormányzati intézmények részére ajánlja cégünk a rajz és térképtároló szekrényeket, amelyekben biztonsággal és szakszerűen lehet tárolni a nagyobb méretű, formátumú rajzokat, térképeket.

A rajz és térképtároló szekrényekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Rajz és térképtároló szekrények

Vitrin(250)

Cégünk széles választékban kínál vitrineket mind kültéri mind beltéri alkalmazásra. Kínálatunkban megtalálhatóak az információs vitrinek, a lapos vitrinek, a fali vagy álló vitrinek, a beltéri fali mini vitrinek, a beltéri fali vitrinek és a beltéri tolóajtós fali vagy álló a beltéri tolóajtós fali bemutató és az árubemutató álló vitrinek is.

Minden vitrinünk minőségi kialakítású, esztétikus megjelenésű, amelyekhez különféle vitrin tartozékok rendelhetőek.

A vitrinekkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>