Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Kézi pántolás(13)

Cégünk kétféle kézi pántolási megoldás eszközeit és kellékanyagait forgalmazza, egyrészről kaphatóak a műanyag szalagos kézi pántoláshoz másrészről a fém szalagos kézi pántoláshoz szükséges pántológépek, pántolószalagok valamint pánthüvelyek.

A műanyag pántszalagok 12 mm és 16 mm-es szélességben, míg a fém pántszalagok 16 mm-es és 19 mm-es változatban kaphatóak. Cégünk forgalmaz pántszalag tartó kocsikat, és pántszalag vágó késeket is.

A kézi pántolással kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Pántológép(1)

Megtalálhatók cégünk kínálatában az egyszerűen kezelhető gépi pántológépek is, amelyek elsősorban kis és közepes csomagok pántolásában használhatóak hatékonyan.

Az igények és az elvárások ismeretében kollégáink a legmegfelelőbb gépi pántolási megoldást ajánlják ki ügyfeleink részére.

A gépi pántolással kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Pántológép

Alumínium plomba(3)

Cégünk a ~ 12,7 x 5,5 mm-es méretű alumínium plombát fogalmazza, amelyhez megvásárolható a plomba huzal és plombafogó is.

Az alumínium plombával, plombahuzallal, és a pfombafogóval kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Alumínium plomba

Fóliák fóliázógépek és stretch fóliák(5)

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a kézi és a gépi fóliázáshoz szükséges strech fóliák, fóliázógépek és a fólia vágó kés is. Fóliáink áttetsző és fekete színben is kaphatóak.

Javasoljuk, hogy rendelés előtt érdeklődjön, hogy az igényeinek megfelelő típusú fóliát vásárolja meg!

Az fóliázógépekkel, és a fóliákkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Fóliák fóliázógépek és stretch fóliák

Ragasztószalag(3)

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a kézi ragasztószalagok és ragasztószalag tartó gépek is. A ragasztószalagok transzparens (átlátszó) és barna kivitelben kaphatóak.

Az ragasztószalagokkal kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Ragasztószalag

Rakományrögzítő(3)

Cégünknél megvásárolható a szállítás, fuvarozás és az anyagmozgatás területén gyakran alkalmazott rakományrögzítők, amelyeket többféle kivitelben és hosszúságban forgalmazunk.

Az rakományrögzítőkkel kapcsolatban szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>
Rakományrögzítő