Bemutatóterem: H-1095, Budapest, Ipar utca 2/b * Telefon: +36-1 430 8290 * +36-1 688 1527 * Fax: +36-1 688 1528 * E-mail: info@zenitkft.hu

Vissza a termékekhez
 

Zenit HÍRADÓ Hírek

Vissza az előző menübe Árlista letöltése

Kerekek és Görgők(67)

A különféle típusú szállító (pl.: kézi kocsi, molnár kocsi, kézi targonca) és anyagmozgató eszközök (pl.: bevásárlókocsi, rolly kocsik), anyagmozgató gépek, valamint a mozgatható bútorok elengedhetetlen tartozékai a kerekek illetve a görgők. Cégünk széles választékban kínál anyagmozgató rendszerekhez kerekeket, görgőket mind ipari mind egyéb felhasználási célokra.

A különféle rögzítési mód (pl.: talpas kerék, csapos kerék, felcsavarozható kerekek), a teherbírás (normál, nagy teherbírás), a kialakítás (pl.: forgó kerék, fékes kerék, fix kerekek, görgők) a méret, és az igényelt futófelület (pl.: gumi, fém) figyelembevételével lehet az elvárásoknak megfelelő kereket illetve görgőt kiválasztani.

Az Ön számára optimális kerekek – görgők kiválasztásában szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Szállítóeszközök(49)

Cégünk szállítóeszköz, szállítógép és szállítóberendezés kínálatában szerepelnek többek között: a görgős talpak, a rolly kocsik, a hordószállító kocsik, a kézi targoncák, a kézi kocsik, molnár kocsik, rugós aljú kocsik, a vonórudas kézikocsik, a szállító alvázak és a beltéri mozgató kocsik. A kínálatban szereplő szállítóeszközök, anyagmozgató eszközök többsége magyar gyártású termék. A termékek általános jellemzője a strapabíró, hosszú élettartamú, masszív kivitel.

Egyes hazai gyártású szállítóeszközök esetében lehetőség van egyedi igények szerinti kialakításra, vagy egyedi konstrukció rendelésére is.

Az Ön számára optimális szállítóeszköz kiválasztásában szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>

Emelőgépek(105)

A ZENIT ® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. emelőeszköz kínálatának meghatározó szállítói a svéd Silverstone AB. illetve a Pronomic AB.

A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező Silvestone márkájú emelőgépek, emelőberendezések, emelőszerkezetek, targoncák széles palettáját forgalmazzuk így: a kézi raklapemelő (béka), a kézi, a gyalogkíséretű, vagy a vezetőállásos targoncák, a kézi illetve elektromos felrakógépek, a szerelődaruk, és az emelőasztalok egyaránt megvásárolhatóak cégünknél.

A Pronomic márkájú könnyű felrakógépeket, lifter-eket a legszigorúbb svéd ergonómiai elvárások szerint tervezték meg. Általános jellemzőjük a hosszú élettartam és a sokoldalú alkalmazhatóság.

Emelőeszköz, emelőgép kínálatunk két speciális terméke az önrakodó targonca illetve a EZ rakodóasztal. Az Ön számára optimális emelő, emelőgép, emelőberendezés, emelőeszköz, targonca kiválasztásában szakértő segítséget tudnak nyújtani kollégáink a +36-1-430-8290-es telefonszámon vagy az info@zenitkft.hu címen.

<< Vissza Tovább >>